Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης, ο πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.), καθηγητής Σταύρος Βαλσαμίδης και ο διευθυντής του Ερευνητικού Εργαστηρίου Λογιστικής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΔΙ.ΠΑ.Ε., καθηγητής Αθανάσιος Μανδήλας, υπέγραψαν την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, μνημόνιο συνεργασίας επί κάθε επιστημονικού, ακαδημαϊκού και επαγγελματικού αντικειμένου που άπτεται των κοινών στόχων, σκοπών και δράσεών του. Ειδικότερα, αντικείμενο αυτής της συνεργασίας θα είναι η υλοποίηση μελετών, ερευνών, σεμιναρίων, ή ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι ένα μνημόνιο με αναπτυξιακό, αλλά και παραγωγικό χαρακτήρα. Επιπρόσθετα, είναι ιδιαίτερα επίκαιρο και με ένα ιδιάζοντα συμβολικό χαρακτήρα σε μία περίοδο, που τίθενται θέματα πιθανών λουκέτων σε τμήματα του ΔΙ.ΠΑ.Ε. Οφείλουμε όλοι σαν τοπική κοινωνία, σαν φορείς, ατομικά, αλλά και συνολικά, να στηρίξουμε την παραμονή, ενίσχυση και ανάπτυξη των Τμημάτων του ΔΙ.ΠΑ.Ε., το οποίο με την διαχρονική παρουσία στα εκπαιδευτικά δρώμενα της περιοχής, προσδίδει μόνο προστιθέμενη πολυεπίπεδη αξία στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και στην ευρύτερη Περιφέρειά μας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.