Έπειτα από πρόσκληση του προέδρου του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, παρουσία του προϊσταμένου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Καβάλας, Σταύρου Κιβράκη και του εκπροσώπου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, προϊσταμένου του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων, Γιώργου Κυπραίου, με τα ακόλουθα θέματα:

-Την πρόοδο των εργασιών, για την πλήρη αποκατάσταση τμημάτων του αναχώματος της δυτικής πλευράς του ποταμού Νέστου.

-Τον έλεγχο του βαθμού ετοιμότητας των Υπηρεσιών της Π.Ε. Καβάλας που εμπλέκονται και την ενεργοποίηση του σχεδίου αντιμετώπισης χιονοπτώσεων και παγετού της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, ύστερα από την έκδοση έκτακτου δελτίου πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σύμφωνα με το οποίο αναμένονται φαινόμενα χιονόπτωσης και παγετού το επόμενο πενθήμερο διάστημα, κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές των Π.Ε. Καβάλας και Θάσου.

Για τα θέματα αυτά, ο αντιπεριφερειάρχης: 1) έδωσε οδηγίες στην Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, να προβεί στην ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης τμημάτων του αναχώματος της δυτικής όχθης του ποταμού Νέστου και 2) κάλεσε τους φορείς που εμπλέκονται, να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν με επιτυχία τα καιρικά φαινόμενα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.