Ο αθλητισμός μοχλός για την ανάπτυξη του Δήμου Καβάλας

0

Η διαβούλευση με την τοπική κοινωνία, για τα κυριότερα προβλήματα των δημοτών και του Δήμου, συνεχίστηκε το βράδυ της Παρασκευής 21 Μαρτίου 2014, για τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας, Χρυσόστομο (Μάκη) Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του.

Το θέμα της τελευταίας εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας», ήταν ο αθλητισμός. «Υπηρέτησα τον αθλητισμό πολλά χρόνια και γνωρίζω καλά το χώρο αυτό. Πιστεύω ότι ο αθλητισμός μπορεί να γίνει μοχλός για την ανάπτυξη του Δήμου», είπε ο Χρ. Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε ότι η Καβάλα διαθέτει το έμψυχο δυναμικό για να διακριθεί στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά λείπει ο σχεδιασμός.

«Η κρίση και η έλλειψη χρημάτων, δεν είναι πάντα δικαιολογία για την αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών. Εμείς, θα δώσουμε ολοκληρωμένες και ρεαλιστικές λύσεις», δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού: «Ο τόπος της ζωής μας».

Οι θεματικές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 7 Απριλίου και στις 10 Απριλίου 2014 θα παρουσιαστεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του συνδυασμού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.