Οκτώ Καβαλιώτες και Καβαλιώτισσες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Τριγώνου

0

Πολύ καλή εμφάνιση, η οποία συνοδεύτηκε με προκρίσεις, πραγματοποίησαν οι ιστιοπλόοι του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας και του Ι.Ο.Κ. Δήμου Παγγαίου στο περιφερειακό πρωτάθλημα βορείου Ελλάδας που διεξήχθη σε δύο φάσεις.

Η πρώτη φάση διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Θ, ενώ η δεύτερη φάση στις εγκαταστάσεις του Ν.Α.Ο.Κέρκυρας. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 112 αθλητές στην κατηγορία Optimist και 41 στην κατηγορία Laser 4.7.

Ο Ν.Ο.Κ. συμμετείχε με 8 αθλητές στην κατηγορία Optimist: Γερούδη Κώστα, Μανίτσα Αλεξάνδρα, Μαρδύρη Ειρήνη, Μαρδύρη Απόστολο, Πίπη Δημήτρη, Παρασκευόπουλο Δημήτρη, Πηγαδά Αλέξανδρο, Προκοπίου Αναστασία.

Στην κατηγορία Laser 4.7 συμμετείχαν δύο αθλητές. Η Λίλα Κεραμιδά και ο Θανάσης Λαγουδάρης.

Σύμφωνα με την απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, από το περιφερειακό πρωτάθλημά θα προκριθούν οι πενήντα πρώτοι αθλητές και αθλήτριες, για να συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Πόρτο Ράφτη από 12 έως 17 Απριλίου 2014.

Από πλευράς Ν.Ο.Κ. προκρίθηκαν οι: Γερούδης Κώστας (3η θέση στα αγόρια), Πίπης Δημήτρης (3η θέση στους Παίδες), Παρασκευόπουλος Δημήτρης (14η θέση στα αγόρια), Μαρδύρης Απόστολος (16η θέση στα αγόρια), Μαρδύρη Ειρήνη (8η θέση στα κορίτσια), Πηγαδάς Αλέξανδρος (23η θέση στα αγόρια), Προκοπίου Αναστασία (17η θέση στα κορίτσια) στην κατηγορία Optimist και η Λίλα Κεραμιδά (9η θέση στα κορίτσια) στην κατηγορία Laser 4.7.

Με την παραπάνω παρουσία, ο Ν.Ο.Κ. κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ των ομίλων της περιφέρειας βορείου Ελλάδας. Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καβάλας του Δήμου Παγγαίου, επίσης, θα εκπροσωπηθεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα από έναν αθλητή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.