• Είναι ευχάριστο, που η διοργανώτρια αρχή του εργασιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης του Δήμου Καβάλας, δεν ενέδωσε στο «πολεμικό» κλίμα, που προσπαθούν να εισάγουν μερικοί στη διοργάνωση και θέλει να τη συνεχίσει.
  • Οι διοργανωτές, λοιπόν, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν και να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, το οποίο μεγαλώνει κάθε έτος σε αριθμό συμμετοχών και δρώμενα.
  • Προτάθηκε, μάλιστα, να δημιουργηθούν δύο κατηγορίες (Α1 και Α2) ανάλογα με τη δυναμικότητα των ομάδων. Το πράγμα, καρντάσια, σοβαρεύει! Οδεύουμε προς την ίδρυση «κλειστής λίγκας» στο πρότυπο της Euroleague! Τέτοια σκέφτονται μερικοί, γι’ αυτό το πάθος για τη νίκη περισσεύει στα παιχνίδια και οι θερμόαιμοι ξεφεύγουν.
  • Είναι καλός ο ενθουσιασμός, καρντάσια, αλλά να υπάρχει και μέτρο. Το εργασιακό πρωτάθλημα είναι μία ιδέα, με στόχο να προσφέρει διασκέδαση, κοινωνική συναναστροφή και άθληση στους εργαζόμενους δημότες του Δήμου Καβάλας. Δεν είναι επίσημη διοργάνωση, για να μετρούν κάποιοι ατομικές και ομαδικές διακρίσεις. Όποιος θέλει να κατακτήσει νίκες και τίτλους, ας βγάλει δελτίο σε ένα τοπικό σωματείο, για να παίξει σε οργανωμένο πρωτάθλημα.
  • Αν είναι καλός παίκτης, μπορεί του χρόνου να τον πάρει ο Βανζέλ στην Energean Kavala B.C., για να αυξήσει το Καβαλιώτικο στοιχείο στην ομάδα.
  • Εύχομαι το νέο εργασιακό πρωτάθλημα να κυλήσει ευχάριστα και οι συμμετέχοντες να χαρούνε τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων, ώστε να μη φέρουνε τους διοργανωτές στην πολύ δύσκολη θέση, να επιβάλλουν κυρώσεις για ανάρμοστη (αντιαθλητική) συμπεριφορά.
  • Η οργανωτική επιτροπή είναι, πάντα, ανοιχτή στις ιδέες και στις προτάσεις, που θα εμπλουτίσουν και θα αναβαθμίσουν τη διοργάνωση, με σκοπό να την ευχαριστιούνται περισσότεροι οι συμμετέχοντες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.