Τον κύκλο των παρουσιάσεων υποψηφίων του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» εγκαινίασε δυναμικά, την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, σε μία μαζική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στo Airotel Galaxy, ο Κ. Κατσιμίγας ανακοίνωσε τους δέκα πρώτους υποψήφιους για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Θάσου. Πρόκειται για εξαιρετικά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, τα οποία είναι γνωστά για την προσφορά τους και για τη βούλησή τους να υπηρετήσουν τον τόπο τους. Συγκεκριμένα, οι πρώτοι υποψήφιοι είναι οι:

Π.Ε. Καβάλας

Χαράλαμπος Ευσταθιάδης (υπάλληλος ΕΛ.ΤΑ., πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας)

Χαράλαμπος (Μπάμπης) Καζαντζίδης (οικονομολόγος,στέλεχος τηςΑνεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων-Δ.Ο.Υ. Καβάλας και ερασιτέχνης σκιτσογράφος)

Βασίλειος Καλπάκης (αγρονόμος και τοπογράφος μηχανικός, υποψήφιος διδάκτωρ Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,μελετητής δημοσίων έργων)

Σωτηρία Κουτσούκη (νοσηλεύτρια,στέλεχος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου νοσηλευτών Ε.Σ.Υ. Νομού Καβάλας και μέλος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Καβάλας)

Δημήτρης Λυμπεράκης (φιλόλογος Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδακτική, Παιδαγωγική και Τεχνολογία πληροφοριών, διδάσκει στο 2ο Γενικό Λύκειο Καβάλας)

Παναγιώτης Νεστορίδης (δημοσιογράφος, υπεύθυνος για τα αγροτικά θέματα στην εφημερίδα «Έθνος». Πρώην πρόεδρος στη Δημοτική Εταιρία Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας Θεσσαλονίκης (ΔΕΠΘΕ), πρώην αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και στην Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) και γενικός γραμματέας στο Βαλκανικό Κέντρο Τύπου.

Μελπομένη (Μελίνα) Παναγιώτου (πτυχιούχος ελληνικού πολιτισμού από το Ε.Α.Π.)

Νίκος Τσουμπάκης (τεχνολόγος Γεωπονίας, προϊστάμενος του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Καβάλας, πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Καβάλας, επί σειρά ετών πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Καβάλας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων Ελλάδας)

Ζωή Χωματά (πολιτικός μηχανικός δομικών έργων, συνεργάτης τεχνικής εταιρείας)

Π.Ε. Θάσου

Φιλίππη Πιτσιλαδή-Γιαννοπούλου (αρχιτέκτων μηχανικός) Τα βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψηφίων βρίσκονται στην ιστοσελίδα της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας» στον σύνδεσμο: www.anenopro-amth.gr


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.