Οι περιφερειακές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας καλούν τον Κ. Μητσοτάκη να θωρακίσει τον Έβρο

0

Οι Διοικούσες Επιτροπές Εκλογικών Περιφερειών (Δ.Ε.Ε.Π.) Νέας Δημοκρατίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, δηλώνουν ότι εμπιστεύονται την μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι, θα θωρακίσει, ακόμα περισσότερο, την αποτρεπτική δυνατότητα απέναντι στους σχεδιασμούς της Τουρκίας.

Στο κοινό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: «Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των προέδρων Δ.Ε.Ε.Π. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, παρουσία του αναπληρωτή γραμματέα Οργανωτικού βορείου Ελλάδας, Κωνσταντίνο Φωτίου και των συντονιστών των Οργανώσεων Έβρου-Ροδόπης, Δημήτρη Χατζίδη  και Καβάλας-Ξάνθης-Δράμας, Γεώργιο Λυπηρίδη, σχετικά με το θέμα που έχει ανακύψει με τη δομή́ στο Φυλάκιο Έβρου. Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, από την ανάληψη των καθηκόντων της μέχρι και σήμερα, έχει δείξει με κάθε τρόπο την ιδιαίτερη ευαισθησία της για την Περιφέρεια μας σε όλα τα επίπεδα, προσπαθώντας με μεγάλη επιτυχία να προσδώσει στην  πατρίδα μας τη δυναμική και την προοπτική που της αξίζει, μέσω της στήριξης των επενδύσεων για τον τόπο, αλλά και του αναπτυξιακού σχεδιασμού που έχει η κυβέρνηση για το μέλλον της ευρύτερης περιοχής.

Κορωνίδα όλων των προσπαθειών είναι η ορθή, έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των κρίσεων σε όλα τα επίπεδα, επιδεικνύοντας πρωτόγνωρη ετοιμότητα στην προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων, δίνοντας παράλληλα καθημερινά και μεθοδικά ένα τεράστιο αγώνα ως προς την αποτροπή και τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, αλλά και τις διαδικασίες χορήγησης ασύλου, στα οποία έχει κάνει άλματα προόδου.

Σχετικά με το θέμα που έχει ανακύψει με τη δομή́ στο Φυλάκιο Έβρου και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό, η πολιτική της κυβέρνησης μας, με τον ευρύτερο αμυντικό σχεδιασμό που υλοποιείται, δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση την μεταβολή στην πληθυσμιακή σύνθεση της περιοχής και θα θωρακίσει, ακόμα περισσότερο, την αποτρεπτική μας δυνατότητα απέναντι στους σχεδιασμούς της Άγκυρας».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.