Αφού παρήλθε η τουριστική περίοδος και καταγράφηκε απώλεια εσόδων στους επαγγελματίες και στους εμπόρους της Καβάλας, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Αντωνιάδης, πήρε την πρωτοβουλία και συγκάλεσε συνάντηση στο γραφείο του, για να συζητήσει με εκπροσώπους τοπικών φορέων τη δημιουργία κοινού μετώπου διαμαρτυρίας, για την καθυστέρηση στη λειτουργία των πλευρικών σταθμών διοδίων στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου της Εγνατία οδού εντός των διοικητικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Μετά τη συνάντηση, ο Κ. Αντωνιάδης δήλωσε στα Μέσα Ενημέρωσης, ότι αποφασίστηκε να συνταχθεί ένα υπόμνημα, το οποίο θα παραδοθεί στη διοίκηση της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» σε προσεχές ραντεβού. Η πολύμηνη καθυστέρηση, είπε, στην παράδοση των δύο σταθμών στην «Άσπρη Άμμο» και στη Γαληψό, είναι αδικαιολόγητη. Οι τοπικοί φορείς θα ζητήσουν εξήγηση, πρόσθεσε, για τις διαδοχικές παρατάσεις, που μεταβάλλουν το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου. Στη συζήτηση συμμετείχαν: ο βουλευτής, Γιάννης Πασχαλίδης, αιρετοί της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι φορέων.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.