Οι παλιοί καταδρομείς βοήθησαν και στην πυρκαγιά στην Εγνατία οδό

0

Τα μέλη του συλλόγου καταδρομέων και ειδικών δυνάμεων Καβάλας, κάνουν πράξη τον εθελοντισμό και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, με τη συμμετοχή τους στην πυροφύλαξη, αλλά και στην κατάσβεση των δασικών πυρκαγιών. Πρόσφατο παράδειγμα, είναι η αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε δασώδη περιοχή στην Εγνατία οδό την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020. «Η φωτιά αυτή, στην περιοχή του υψώματος Βασιλάκη (κάτω από το πυροφυλάκιο των εκρηκτικών), μας υπενθύμισε ότι ποτέ δεν πρέπει να είμαστε «ήσυχοι». Ένα μεγάλο μπράβο στις δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος Καβάλας για την μεγάλη προσπάθεια, την άμεση και αποτελεσματική επέμβαση. Ο σύλλογος μας, πάντα στις επάλξεις, συμμετείχε ενεργά και ουσιαστικά, για αρκετές ώρες και σε αυτή την πυρόσβεση. Θα βρισκόμαστε, πάντα, στο πλευρό της πολιτείας και των συμπολιτών μας προσφέροντας για το κοινό καλό, με το έμψυχο δυναμικό, τις γνώσεις και την όποια υλικοτεχνική υποδομή υπάρχει στο σύλλογο.

Απευθύνουμε, επίσης, κάλεσμα σε όσους υπηρέτησαν στις ειδικές δυνάμεις και θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια του συλλόγου. Ο σύλλογος είναι ανοιχτός και για τους φίλους των καταδρομών. Η έδρα του βρίσκεται στην Καλαμίτσα. Για περισσότερες πληροφορίες στο 6979833488 (Ιορδάνης Κωνσταντινίδης, πρόεδρος)», αναφέρει δελτίο Τύπου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.