Το πρωί της Πέμπτης 19 Μαρτίου 2020, έγινε συνάντηση στο γραφείο του δημάρχου Θάσου, Λευτέρη Κυριακίδη, με τη συμμετοχή του διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πρίνου, Θωμά Αγγελόπουλου και των Νικόλαου Χαριτόπουλου και Ιωάννη Μητσόπουλου, εκπροσώπων των ναυτιλιακών εταιρειών Α.Ν.Ε.Θ. Α.Ε. και Thassos Ferries, αντίστοιχα. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο πρόεδρος του δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου, Δημήτριος Μανίτσας.

Αποφασίσθηκε, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, η αποστολή αιτήματος, για τον περιορισμό των τοπικών δρομολογιακών γραμμών Θάσου, λόγω κορονοϊού (COVID 19), σε πρώτη φάση, κατά 60%. Οι ναυτιλιακές εταιρείες δήλωσαν ότι, τα πλοία απολυμαίνονται σε καθημερινή βάση και τηρούνται όλες οι οδηγίες του Υπουργείου υγείας. Επίσης, ο διευθυντής του Κ.Υ. Πρίνου ενημερώθηκε ότι, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας-Θράκης θα χορηγήσει στον Δήμο Θάσου δύο χιλιάδες μάσκες, μέρος των οποίων θα διατεθούν στο Κ.Υ., εφόσον υπάρξει έλλειψη. Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση εξέφρασαν τη στήριξή τους στον διευθυντή του Κέντρου Υγείας για οποιοδήποτε αίτημά του.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.