Οι νέοι Καβαλιώτες επιχειρηματίες έχουν “σύμμαχο” τον Γιάννη Εριφυλλίδη, που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό!

0

  • Ο Εριφυλλίδης τζούνιορ (Ιωάννης) θα τιμήσει τους νέους Καβαλιώτες επιχειρηματίες με μία εκδήλωση, την οποία θέλει να καθιερώσει σε ετήσια βάση. «Αυτοί οι νέοι άνθρωποι, πρώτον, επέλεξαν να μείνουν στον τόπο τους και, δεύτερον, τόλμησαν, καινοτόμησαν και πήγαν τις οικογενειακές επιχειρήσεις ένα βήμα παραπέρα», δήλωσε.
  • Ο Ιωάννης γνωρίζει, πολύ καλά, τι σημαίνει να επιχειρείς στον τόπο σου, την Καβάλα και την Ελλάδα, αν και ο ίδιος ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο εξωτερικό! «Δεν είναι όπως παλιά, που οποιοσδήποτε είχε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, μπορούσε να πάει σε μία τράπεζα, για να πάρει δάνειο. Σήμερα, κάποιος χρειάζεται πίστη στην ιδέα του και στον εαυτό του», σημείωσε. Κι ένα δάνειο, Ιωάννη μου, δεν θα ήταν άσχημο. Το χρήμα είναι η κινητήριος δύναμη.
  • Υπάρχουν Καβαλιώτες επιχειρηματίες στην καταγωγή, που διαπρέπουν στην αλλοδαπή. Αυτούς δεν θα τους προβάλλεις στην ετήσια εκδήλωση των νέων επιχειρηματιών; Μπορούν να γίνουν κι αυτοί παραδείγματα προς μίμηση.
  • Ο Τάσος Καρασαββόγλου ρωτήθηκε, όπως έγραψε καρντάσι, εάν θα κάνει αίτηση για να οριστεί εκ νέου διοικητής στο νοσοκομείο Καβάλας και απάντησε, κατηγορηματικά μάλιστα, αρνητικά. Γιατί Τάσο μου; Υπάρχει όριο στις θητείες των διοικητών νοσοκομείων; Δεν έχεις τα προσόντα για τη θέση; Κουράστηκες μήπως; Ή πρόκειται για πολιτική απόφαση;
  • Δεν πιστεύω ότι αισθάνεσαι ικανοποιημένος, γιατί ολοκλήρωσες το έργο σου; Μπορούσες να καθίσεις για μία ακόμα θητεία και να τελειώσεις αυτά που άρχισες στην πρώτη. Μετά θα αποχωρούσες πιο «γεμάτος», για να συνεχίσεις τη ζωή και την επαγγελματική καριέρα σου.
  • Θεωρώ, πάντως, ότι στο διαγωνισμό για την επιλογή του επόμενου διοικητή θα είχες το προβάδισμα έναντι των συνυποψήφιων σου, διότι εκτός από τα (τυπικά) προσόντα, θα αξιολογούνταν και το έργο που έκανες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.