Η γενική συνέλευση των μετόχων της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965 εξέτασε την πρόταση συνεργασίας με αλλοδαπό χρηματοδότη κι έκρινε ότι, η παρούσα περίοδος, δεν είναι κατάλληλη για συζήτηση και συμφωνία αλλαγής της μετοχικής σύνθεσης. Οποιαδήποτε επαφή, για τον σκοπό αυτό, θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η απάντηση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της Π.Α.Ε. αναφέρει τα ακόλουθα:

Αξιότιμε κε Alexander Haditaghi,

Μετά τη συνάντηση μας και σε απάντηση της επιστολής στην οποία μας εκφράστηκε το επενδυτικό ενδιαφέρον σας για την Π.Α.Ε. Α.Ο. «ΚΑΒΑΛΑ» 1965, για το οποίο θερμά σας ευχαριστούμε, θέλουμε να σας δηλώσουμε τα εξής.

Θεωρούμε πολύ σημαντικό το ενδιαφέρον σας, το οποίο εκτιμούμε, όμως, ότι έρχεται να κατατεθεί σε λάθος χρονική περίοδο, σ’ ένα χρονικό διάστημα, δηλαδή, μόλις δύο (2) μηνών πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Football League και σε μία πολύ κρίσιμη καμπή του. Την ώρα που η ομάδα μας πρωταγωνιστεί με στόχο την άνοδο, χωρίς να υπάρχει από την πλευρά σας, μία ημέρα μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, η δυνατότητα να εκφράσετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της.

Σας ενημερώνουμε, βέβαια, ότι στην παρούσα χρονική στιγμή, οι μετοχές της Π.Α.Ε. Α.Ο. «ΚΑΒΑΛΑ» 1965, δεν μεταβιβάζονται. Την ίδια ώρα, οφείλουμε να διαψεύσουμε κάθε σενάριο, ή δημοσίευμα, περί επιταγής που δόθηκε από σας, στην Π.Α.Ε. Α.Ο. «ΚΑΒΑΛΑ» 1965, με την μορφή της οικονομικής ενίσχυσης. Σας δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι, είμαστε εδώ και ανοιχτοί σ’ εσάς, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο σοβαρό επενδυτή, μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής περιόδου, να θέσουμε επί της τάπητος, πάνω σε βάσεις, με πλάνο και όραμα, με άλλα δεδομένα για το μέλλον της ομάδας.

Δεδομένων των απαιτήσεων περί αδειοδότησης από την Ε.Ε.Α., σας προτείνουμε ως αρχή της συνεργασίας μας, να αρχίσετε τη διαδικασία έγκρισης για το φυσικό, ή νομικό πρόσωπο, που επιθυμείται να ενταχθεί στο μετοχολόγιο της Π.Α.Ε. Α.Ο. «ΚΑΒΑΛΑ» 1965.

Εκ νέου θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον, με την πίστη ότι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν μετά το τέλος του πρωταθλήματος και επιθυμούμε να σας έχουμε δίπλα μας και συμπαραστάτη μέχρι τη λήξη του. Τέλος, δείχνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στην προσπάθεια που αρχίσαμε, με στόχο την άνοδο, σας διαβεβαιώνουμε ότι, κάθε πράξη μας είναι προϊόν μόνο ώριμης σκέψης και σας ενημερώνουνε ότι, βασική μας επιδίωξη είναι, η διατήρηση του ήρεμου κλίματος του οργανισμού και της αγωνιστικής σταθερότητας της Π.Α.Ε. Α.Ο. «ΚΑΒΑΛΑ» 1965, για την υλοποίηση του στόχου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.