Τον υφυπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, Σίμο Κεδίκογλου, συνάντησε ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Πασχαλίδη, για να συζητήσουν διάφορα ζητήματα του αγροτικού κόσμου και κυρίως των μελισσοκόμων. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Θάσου, Κώστας Παναγιωτόπουλος. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην απόφαση της απόρριψης ποσοστού άνω του 70% των αιτούντων μελισσοκόμων, για ένταξη στο πρόγραμμα της βιολογικής μελισσοκομίας, επί της οποίας κατατέθηκαν ενστάσεις.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης τόνισε την ανάγκη ένταξης των μελισσοκόμων στο πρόγραμμα και πρόσθεσε ότι, η ένταξη όλων των μελών του Συνεταιρισμού Θάσου, θα είναι το έναυσμα για την ανάπτυξή του. Ο υφυπουργός κατανόησε το πρόβλημα και δεσμεύτηκε ότι θα επιληφθεί για να δοθεί λύση. «Ευχαριστώ θερμά τον υφυπουργό, που άκουσε με μεγάλη προσοχή όλα τα προβλήματα που τέθηκαν. Ελπίζω σε άμεση επίλυση, διότι γνωρίζω καλά το πραγματικό ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα», δήλωσε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.