Οι «λευκές περιοχές» αποκτούν πρόσβαση στο τηλεοπτικό σήμα

0

Δωρεάν πρόσβαση στους τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας, καθώς και σε όσους τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης περιφερειακής εμβέλειας μεταδίδονται από τον πάροχο της επιλογής τους, θα αποκτήσουν τα νοικοκυριά στους οικισμούς που βρίσκονται εκτός τηλεοπτικής κάλυψης. Η ένταξη στο δίκτυο μπορεί να γίνει με μία απλή διαδικασία και για διάστημα οκτώ ετών. Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι μπορούν έως και τις 15 Ιουλίου 2021, να υποβάλουν αίτηση ψηφιακά στην σελίδα white-areas.gov.gr, χωρίς υποχρέωση επισύναψης, ή προσκόμισης δικαιολογητικών, καθώς τα απαιτούμενα στοιχεία αντλούνται μέσω διαλειτουργικότητας από τις αρμόδιες Υπηρεσίες. Παράλληλα, διατηρείται η δυνατότητα εξυπηρέτησης από τα κατά τόπους Κ.Ε.Π., χωρίς την προσκόμιση δικαιολογητικών.

Οι λεγόμενες «λευκές περιοχές» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, σύμφωνα με το Υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης, είναι οι εξής:

Δήμος Καβάλας

Παλαιά Καβάλα, Φίλιπποι

Δήμος Νέστου

Άγιος Κοσμάς, Δύσβατον, Κεχρόκαμπος, Κρυονέριον, Λεκάνη, Μακρυχώριον, Νικηταί, Πλαταμών, Πλατανιά, Σκοπός.

Δήμος Παγγαίου

Αντιφίλιπποι, Εξοχή, Κοκκινόχωμα, Παναγιά, Χρυσόκαστρον, Αποβάθρα, Νέα Ηρακλίτσα, Ακροπόταμος, Βρύση, Λουτρά Ελευθερών, Ορφάνιον, Παραλία Οφρυνίου, Δωμάτια, Καραβαγγέλης, Μέλισσα, Μελισσοκομείον, Μεσιά, Μεσορόπη, Μουσθένη, Πλατανότοπος, Πυργοχώριον, Σιδηροχώριον.

Δήμος Θάσου

Αλυκή, Θυμωνιά, Καλλιράχη, Μονή Αρχαγγέλου, Παναγία, Ποτός, Πρίνος, Σκάλα Μαριών, Σκίδια.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.