• Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας απευθύνει έκκληση και συγχρόνως συστήνει στους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε επιτήδειους, που παριστάνουν τον γιατρό και απαιτούν υψηλές αμοιβές, για θεραπείες με άγνωστα φάρμακα.
  • Με αφορμή τη σύλληψη του ψευδογιατρού, καρντάσια, ο οποίος προσέγγιζε ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας, ή που είχαν συγγενικά πρόσωπα με σοβαρές ασθένειες, αποδεικνύεται, για άλλη μια φορά, πόσο ευάλωτος μπορεί να γίνει ο πολίτης που βρίσκεται σε δυσχερή θέση, είτε στην υγεία του, είτε στα οικονομικά του.
  • Όσο θα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη, είναι ευκολόπιστοι και χωρίς γνώση, θα υπάρχουν και οι επιτήδειοι, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη αδυναμία, ή την επιθυμία για ελπίδα!
  • Έτσι, καρντάσια, λειτουργούν και οι πολιτικοί αετονύχηδες, οι οποίοι υπόσχονται «θεραπείες» στα προβλήματα, «πουλάνε» ελπίδα και αμείβονται αδρά για τις «υπηρεσίες» τους προς τους ψηφοφόρους.
  • Ο Γιωργάκης (Παπανδρέου) είπε ότι: «λεφτά υπάρχουν», αλλά πήγε να «θεραπεύσει» τα οικονομικά προβλήματα της χώρας και ιδιαίτερα το (αιώνιο) πρόβλημα του δημόσιου χρέους, υπογράφοντας το πρώτο μνημόνιο!
  • Ο Αλέξης «πούλησε» ελπίδα («η ελπίδα έρχεται», έλεγε), ότι θα «σκίσει» τα επαχθή μνημόνια, αλλά πήγε να «θεραπεύσει» το εθνικό ζήτημα της καπηλείας του ονόματος «Μακεδονία» από τους Σκοπιανούς και τους διεθνείς κηδεμόνες τους, υπογράφοντας την επαχθέστερη συμφωνία στις Πρέσπες!
  • Στην Ελλάδα ευδοκιμούσαν, διαχρονικά, πολλά «φρούτα» και οι «κομπογιαννίτες» σε κάθε χώρο. Εκτός από από τους επιτήδειους που υποδύονται τον γιατρό, καρντάσια, υπάρχουν και οι επιτήδειοι που υποδύονται τον πολιτικό. Κατά το κοινώς λεγόμενο, οι απατεώνες πολιτικοί! Κι αυτό γιατί, όπως είπε ένας παλιός ρεμπέτης μουσικός, τα κόμματα και οι πολιτικοί απευθύνονται σε απελπισμένους και όχι σε πολίτες!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.