Σε απάντηση της ανακοίνωσης του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Γιατρών Εθνικού Συστήματος Υγείας Καβάλας (Ε.Γ.Ε.Σ.Υ.Κ.), η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας ενημερώνει ότι:

-Από 1/1/2020 έως και 12/11/2020, έγιναν οι ακόλουθες προσλήψεις προσωπικού: νοσηλευτικό προσωπικό 32, παραϊατρικό 5, διοικητικό 6, φαρμακοποιοί 2, ιατροί μόνιμοι 9, επικουρικοί ιατροί 12 και ειδικευόμενοι 41.

-Το νοσοκομείο Καβάλας έχει επάρκεια μέσων ατομικής προστασίας, που προμηθεύτηκε από τον δικό του προϋπολογισμό και από την 4η Υ.ΠΕ. και το Υπουργείο υγείας. Επίσης, δέχτηκε μεγάλες δωρεές από φορείς της πόλης και της Περιφέρειας.

-Οι Κλινικές COVID-19 και η Μ.Ε.Θ. COVID-19 είναι πλήρως επανδρωμένες με το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Επιπλέον, λειτουργούν κανονικά και άλλα τμήματα, όπως Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, Ογκολογικό, Ουρολογικό, Μαιευτικό-Γυναικολογικό, Παιδιατρικό, Νευρολογικό, Ορθοπαιδικό, κ.λπ.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.