• Θα μας πει, τελικά, κάποιος τι θα γίνει με τη γέφυρα στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού; Θα αποκαταστήσουν (μόνο) το τμήμα του καταστρώματος που υποχώρησε; Θα κατεδαφίσουν και την υπόλοιπη γέφυρα, για να κατασκευάσουν καινούργια; Πόσος καιρός χρειάζεται για να γίνει η πραγματογνωμοσύνη και να βγει το πόρισμα; Βρισκόμαστε στο έτος 2020, που τα καρντάσια οι Κινέζοι χτίζουν νοσοκομείο σε μία εβδομάδα! Κι εμείς, δεν έχουμε αποφασίσει, ακόμα, τι θα κάνουμε με μία γέφυρα εξήντα μέτρων μήκος.
  • Αν την κατεδάφιζαν εξαρχής και κατασκεύαζαν μία στρατιωτική γέφυρα, σ’ ένα μήνα θα λυνόταν το πρόβλημα της διπλής κυκλοφορίας των οχημάτων. Και μετά, αφού επιμένουν, θα έκαναν την μελέτη για την καινούργια τσιμεντένια κατασκευή. Θα έρθει ο Νοέμβριος, θα συμπληρωθούν δύο χρόνια (από τη ζημιά) κι ακόμα θα βρισκόμαστε σε επίπεδο μελετών!
  • Ο Θίοντορ είπε, ότι το έργο δεν τελειώσει νωρίτερα από τα 3 χρόνια. Όταν τελειώσει, θα πούνε, τότε, στα εγκαίνια της καινούργιας γέφυρας οι πολιτικοί, πως έδωσαν λύση σ’ ένα πρόβλημα που ταλάνισε την τοπική κοινωνία, με τον συντομότερο δυνατό τρόπο! Να συγκρατήσετε, καρντάσια, τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τη λύση αυτή.
  • Ο Χρήστος Μέτιος πήρε πάνω του το θέμα και θα αφήσει ένα έργο «παρακαταθήκη» για την Καβάλα και την επόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης!
  • Εάν για τη γέφυρα στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού θα χρειαστούν, τουλάχιστον, τρία χρόνια, φανταστείτε, καρτνάσια, πόσα θα χρειαστούν για να κατασκευαστεί το υπόλοιπο τμήμα της περιμετρικής οδού της πόλης. Εάν όλα κυλήσουν ομαλά, γιατί δεν ξέρουμε τι θα ξημερώσει αύριο! Μπορεί να αλλάξει ο περιφερειάρχης και ο επόμενος να πει πως δεν χρειάζεται να γίνει το έργο. Μπορεί, επίσης, να αλλάξουν η κυβέρνηση και η διοίκηση στον Δήμο Καβάλας και η περιμετρική οδός να μπει, πάλι, στις καλένδες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.