Το ενδιαφέρον της Κίνας για τη βαλκανική αγορά και ιδιαίτερα για την Ελλάδα είναι μεγάλο. Το μαρτυρούν οι συχνές επισκέψεις Κινέζων, όχι μόνο τουριστών, αλλά και εκπροσώπων φορέων και επιχειρηματιών, που αναζητούν επενδυτικές ευκαιρίες! Μία αντιπροσωπεία επιχειρηματικών παραγόντων από την μακρινή χώρα της Ασίας και τη γειτονική Βουλγαρία, επισκέφτηκαν το πρωί της Τετάρτης 18 Ιουλίου 2018 τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θεόδωρο Μαρκόπουλο, με τον οποίο συζήτησαν για τη δυνατότητα να γίνουν επενδύσεις στην περιοχή από συμπατριώτες τους.

Στις δηλώσεις που έκαναν στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ανέφεραν ότι γνωρίζουν την πολύ καλή φήμη των γεωργικών προϊόντων και επιθυμούν να φέρουν σε επαφή επιχειρηματίες με τους αιρετούς και τους παραγωγούς, με σκοπό τη σύναψη συμφωνιών. Τους ξένους επισκέπτες φιλοξενεί ο επιχειρηματικός όμιλος Κουρτίδης που εδρεύει στο Νομό Καβάλας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.