Με τους εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Καβάλας συναντήθηκαν, την Πέμπτης 7 Νοεμβρίου 2019, ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού, αθλητισμού και παιδείας, Απόστολος Μουμτσάκης. Ο δήμαρχος, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, ανέπτυξε τις απόψεις του για το περιεχόμενο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, το οποίο θα είναι αρκετά διαφορετικό από την προηγούμενη χρονιά και για τους κανόνες που θα διέπουν εφεξής τις επιχορηγήσεις του Δήμου Καβάλας στους συλλόγους. Ο Απ. Μουμτσάκης επεσήμανε την ανάγκη συνεννόησης των πολιτιστικών συλλόγων, για να μη συμπίπτουν χρονικά οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούν σε ετήσια βάση.

Οι εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων αναφέρθηκαν στα πάσης φύσεως προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ζητώντας από τον δήμαρχο να μεριμνήσει για την επίλυση τους, ενώ, με την προτροπή του δημάρχου, συμφώνησαν να συνεργαστούν, προκειμένου να διοργανώσουν κοινές δράσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.