Απορούμε, τι δεν καταλαβαίνουν οι φωστήρες της Εγνατίας οδού Α.Ε., και επιμένουν, όπως και το αρμόδιο Υπουργείο, να θέλουν να τοποθετήσουν στην παράκαμψη της πόλης της Καβάλας νέο μετωπικό σταθμό διοδίων; Υπάρχουν πολλά προβλήματα που θα προκύψουν από ένα τέτοιο σταθμό, με σημαντικότερο, αυτό, της διέλευσης των αυτοκινήτων, ακόμη και των φορτηγών και λεωφορείων, μέσα από την πόλη της Καβάλας, όταν θα θέλουν να αποφύγουν την πληρωμή των διοδίων.

Είμαστε σίγουροι, ότι ΟΛΑ τα ΙΧ, θα προτιμούν να περάσουν μέσα από την πόλη της Καβάλας, για να αποφύγουν την πληρωμή των διοδίων και να απολαύσουν την ομορφιά της όμορφης πόλης. Είναι που είναι από μόνη της βασανιστική η ανηφόρα της παράκαμψης της Καβάλας, με τις πολλές στροφές. Να πληρώσουν κι από πάνω για να την διαβούν;;; Και κανείς δεν θα μπορεί να απαγορεύσει (τουλάχιστον) τα ΙΧ να περάσουν μέσα από την πόλη, αφού από πουθενά δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Λέει ο άλλος: «Και η σκόνη των περαστικών από την πόλη να μείνει, καλό θάναι».

Η απάντηση είναι: «Μόνο τη σκόνη τους θα αφήσουν και το καυσαέριό τους». Το άλλο ερώτημα μας είναι: Πάνω στη στροφή, στο πιο δύσκολο σημείο της Εγνατίας έπρεπε να γίνει ο σταθμός διοδίων; Δεν καταλαβαίνουν πόσο επικίνδυνο είναι; Και γιατί πρέπει μέσα στον ίδιο νομό να υπάρχουν δυο σταθμοί διοδίων;;; Όχι!!! Η Καβάλα, δεν πρόκειται να δεχθεί, δεν θα ανεχθεί την κατασκευή αυτών των διοδίων. Καθοδηγητής αναζητείται για να αναλάβει τον συντονισμό των αντιδράσεων των καβαλιωτών, που αυτή τη φορά θα είναι έντονες…


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.