• Ο Γιάννης Εριφυλλίδης τοποθετήθηκε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας «Ελευσίνα 2021, πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης»! Εύχομαι και εις ανώτερα, δηλαδή να γίνει πρόεδρος της Ανώνυμης Εταιρείας «Καβάλα 2025, πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης».
  • Έως τότε, πιστεύω, θα υλοποιηθεί το όραμα του μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κυρίου Στεφάνου, ώστε η Καβάλα να αποκτήσει μέγαρο για πολιτιστικές εκδηλώσεις. Εν τω μεταξύ, το φεστιβάλ Cosmopolis θα γίνει η «ομπρέλα» του πολιτισμού στον Δήμο και θα διαρκεί όλο το χρόνο! Ενώ, ο Θοδωρής Γκόνης, θα καταρρίψει το ρεκόρ παραμονής στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) και θα γίνει ο μακροβιότερος στην ιστορία του Νομικού Προσώπου!
  • Επίσης, η διοίκηση του Θόδωρου Μουριάδη θα δημιουργήσει Οργανισμό για τη διεξαγωγή του φεστιβάλ Φιλίππων και θα προσλάβει καλλιτεχνικό διευθυντή τον Αργύρη Μπακιρτζή, ο οποίος τον στήριξε στις περασμένες δημοτικές εκλογές.
  • Ο πολιτισμός στον Δήμο Καβάλας θα «αλλάξει σελίδα», ενώ μετά την άρνηση του Θόδωρου να φιλοξενήσει η πόλη τα καλλιστεία της Ινδίας, θα αναλάβει την ετήσια διοργάνωση του φεστιβάλ βαλκανικού κινηματογράφου! Η Καβάλα, καρντάσια, θα γίνει οι Κάννες για τον κινηματογράφο των Βαλκανίων!
  • Ο Μακάριος Λαζαρίδης έχει σε «στενό μαρκάρισμα» την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. Συναντήθηκε και με τον υφυπουργό, Βασίλη Κοντοζαμάνη, με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν τη δημόσια υγεία στο Νομό Καβάλας.
  • Είμαι σίγουρος, καρντάσια, ότι εκτός από το πολυδύναμο ιατρείο στην Τούζλα, την μονάδα τεχνητού νεφρού στη Θάσο και την Ογκολογική Κλινική, ο Μακάριος θα κατέθεσε στον υφυπουργό και την ταπεινή του πρόταση, για τον επόμενο διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.