-Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την διαδικασία που απονέμεται δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 1965 υπέβαλε το υπόμνημα με τις θέσεις της στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών και το ίδιο έκανε, μετά την παράταση που ζήτησε, το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, για το ζήτημα της ακύρωσης της γνωμοδότησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.).

-Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, ορίστηκε να συζητηθεί στο Δικαστήριο, η αίτηση που έκανε η Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, για την ακύρωση της γνωμοδότησης της Ε.Ε.Α., η οποία δεν χορήγησε πιστοποιητικό για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2. Κι ενώ θα έπρεπε να είναι μία «τυπική διαδικασία», αφού οι δικαστές μελέτησαν τα υπομνήματα των δύο πλευρών (αν είχαν κάποιες ερωτήσεις, θα τις έκαναν στους νομικούς εκπροσώπους των δύο πλευρών), η απόφαση μεταφέρθηκε για τον Οκτώβριο!

-Ωστόσο, από την απόφαση αυτή, θα κριθεί η συμμετοχή ενός σωματείου σε εθνική αθλητική διοργάνωση, αλλά και η ύπαρξη της ομάδας ποδοσφαίρου του σωματείου αυτού! Η διοργανώτρια Αρχή έχει μεταθέσει την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League, ενώ έχει γίνει το ίδιο και για το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας! Αλλά, οι δικαστές, το συμβούλιο εφετών δηλαδή, χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να αποφανθούν επί ενός αιτήματος, το οποίο είναι, κατά την άποψη μου, λογικό και δίκαιο.

-Η Ε.Ε.Α. και ο υφυπουργός, Λευτέρης Αυγενάκης, ερμήνευσαν τον νόμο όπως βόλευε, για να μην αδειοδοτηθεί η Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965. Οι δικαστές είναι έμπειροι κι αν διαβάσουν τον νόμο, τα υπομνήματα των δύο πλευρών και θέλουν να απονείμουν δικαιοσύνη, δεν μπορούν να γελαστούν από τυχόν νομικά τερτίπια. Κι αν ήθελαν περισσότερο χρόνο για την απόφαση, μπορούσαν να την ανακοινώσουν την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.