Με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Καβάλας», Κωνσταντίνο Πανταζή, συναντήθηκε ο δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, στην συνάντηση, που έγινε παρουσία του προέδρου του συλλόγου εργαζομένων στον Δήμο Θάσου, Παντελή Τζίνη, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην λειτουργία του ΚΤΕΛ στην Θάσο, καθώς και τρόποι που μπορεί να συνδράμει το ΚΤΕΛ στην μετακίνηση των υπαλλήλων από και προς την εργασία τους στον Δήμο, λόγω και της ενεργειακής κρίσης με την αύξηση των τιμών των καυσίμων.

Ειδικότερα, ο Κ. Πανταζής πρότεινε η μετακίνηση των εργαζόμενων του Δήμου, να γίνεται με έκπτωση 50% στο εισιτήριο της διαδρομής. «Η συνεργασία του Δήμου Θάσου και του ΚΤΕΛ Νομού Καβάλας ήταν και συνεχίζει να είναι άψογη. Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο, ο οποίος αναγνωρίζει έμπρακτα το προσθετό μεταφορικό κόστος για την μετακίνηση των υπαλλήλων του Δήμου Θάσου. Η έκπτωση πενήντα τοις εκατό επί του εισιτηρίου της διαδρομής, συνιστά μία πράξη αλληλεγγύης στην ιστορικά δύσκολη συγκυρία που ζούμε», δήλωσε ο δήμαρχος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.