Την έμπρακτη στήριξη της δημάρχου Καβάλας στο αίτημα, για παράταση της οκτάμηνης σύμβασης, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ζήτησαν οι εργαζόμενες της κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Καβάλας, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο γραφείο της, τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, η δήμαρχος εξήγησε ότι ήδη έγινε το σχετικό αίτημα από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) προς την κυβέρνηση, για τετράμηνη παράταση, για διάφορους λόγους, όπως η κάλυψη των αναγκών των Δήμων την καλοκαιρινή περίοδο.

Δήλωσε, ωστόσο, ότι θα ζητήσει από τη Νομική Υπηρεσία του Δήμου, να ετοιμάσει ένα αίτημα, το οποίο θα είναι κατάλληλα διατυπωμένο με νομικά επιχειρήματα, θα υπογράψει και θα το στείλει σε όλους τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες, δεδομένου ότι ο Δήμος Καβάλας χρειάζεται τις εργαζόμενες και ευχήθηκε, με την παρέμβαση αυτή, να ικανοποιηθεί το αίτημά τους.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.