Με απόλυτη επιτυχία και πολύ υψηλή συμμετοχή των μελών, αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Νομού Καβάλας πραγματοποίησε την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 την εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Καβάλας (Ο.Ε.Β.Ε.Κ.). Από τα 31 εγγεγραμμένα μέλη ψήφισαν τα 30 και βρέθηκαν ισάριθμα έγκυρα ψηφοδέλτια. Η γενική συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης και ακολούθησε η εκλογή των οργάνων διοίκησης για την περίοδο 2019-2022. Το διοικητικό συμβούλιο που εξελέγη συνεδρίασε την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 και συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος: Μυστακίδης Αργύριος

Αντιπρόεδρος: Γεωργιάδης Κωνσταντίνος

Γραμματέας: Γερμανίδης Ανανίας

Ταμίας: Καϊρέτης Στέργιος

Μέλος: Κετζετζής Σπυρίδων

Αναπληρωματικά μέλη: Πολίτης Άρης, Πυθαράς Δημήτριος

Ως αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (Ο.Ε.Φ.Ε.) εξελέγησαν οι: ΓΕΡΜΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΝΙΑΣ, ΚΕΤΖΕΤΖΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ, ΚΑΪΡΕΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣκαι ως αντιπρόσωπος στην Ο.Ε.Β.Ε.Κ. ο: ΚΕΤΖΕΤΖΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.