Πριν ακόμα κυκλοφορήσει και πριν ακόμα γίνει η παρουσίαση του, το βιβλίο του Στάθη Εριφυλλίδη, με τίτλο: «Οι δρόμοι που περπάτησα», έκανε αίσθηση στο κοινό της Καβάλας, χάρη στα αποσπάσματα που δημοσιεύτηκαν. Η ανάγνωση όλων των σελίδων του αναμένεται να είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, για όσους και όσες το προμηθευτούν στην επίσημη παρουσίαση που θα γίνει το βράδυ (στις 8) της Τετάρτης 16 Μαΐου 2018 στο αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Τρεις προσωπικοί φίλοι, από τους καλύτερους, θα μιλήσουν για τον άνθρωπο, τον γιατρό και τον δήμαρχο Στάθη Εριφυλλίδη. Την παρουσίαση του βιβλίου θα κάνουν οι: Ελένη Κουλίδου (μαθηματικός, αντιπρόεδρος Θρακικής Εστίας Καβάλας), Δημήτρης Χριστοφιλογιάννης (γιατρός, πρώην βουλευτής Καβάλας), Αντώνης Χατζηραφαηλίδης (πρώην γενικός διευθυντής Δήμου Καβάλας), ενώ θα διαβάσει αποσπάσματα ο Γιάννης Εριφυλλίδης (δικηγόρος). Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γιώργος Γανίτης (δημοσιογράφος).

Στο β΄ μέρος, η Θρακική Εστία Καβάλας θα τιμήσει τον Στάθη Εριφυλλίδη, που είναι μέλος του συλλόγου, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση (στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου), που είναι χορηγία του εστιατορίου La Rocca. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν: Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, η Θρακική Εστία Καβάλας και οι Εκδόσεις «Ξυράφι».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.