Ο σύλλογος «Στέλλα Μανώλα-Κούρτη» και ο σύλλογος του Επιμελητηρίου «Απόστολος Μαρδύρης», είναι οι μεγαλύτεροι σύλλογοι εθελοντών αιμοδοτών στο Νομό Καβάλας. Οι δύο σύλλογοι, έπειτα από απόφαση των διοικητικών συμβουλίων τους, αποφάσισαν να συμπράξουν, για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης η οποία είναι αφιερωμένη στον εθελοντή αιμοδότη. «Ενώσαμε τις δυνάμεις μας, για να κάνουμε μία εκδήλωση λιτή, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας για τον εθελοντή αιμοδότη, με στόχο την ενημέρωση και τη διασκέδαση των Καβαλιωτών. Θα περιλαμβάνει ομιλία για την εθελοντική προσφορά αίματος, μουσική και δρώμενα για τα παιδιά», είπε ο γενικός γραμματέας του συλλόγου αιμοδοτών του Επιμελητηρίου Καβάλας, Αναστάσιος Μεταξάς, ενώ ο γενικός γραμματέας του συλλόγου «Στέλλα Μανώλα-Κούρτη», Κωνσταντίνος Παγώνης, πρόσθεσε: «Είμαστε περήφανοι για τη σύμπραξη αυτή και αισιοδοξούμε να κάνουμε μία ευχάριστη εκδήλωση. Θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε περισσότερο τους συμπολίτες και να ενισχύσουμε τον εθελοντισμό. Η προσφορά αίματος είναι υπόθεση όλων. Η εκδήλωση αποτελεί, επίσης, μία ευκαιρία να γνωριστούμε μεταξύ μας και να γνωρίσουν οι πολίτες τους δύο συλλόγους, Ευχόμαστε ο κόσμος που θα έρθει να διασκεδάσει».

Η εκδήλωση θα γίνει στην παραλιακή οδό Εθνικής Αντίστασης, απέναντι από το χώρο στάθμευσης των λεωφορείων του ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Νομού Καβάλας, το απόγευμα της Πέμπτης 14 Ιουνίου 2018.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.