Οι διοικήσεις του Ερασιτέχνη και της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 «αποχαιρέτησαν» τον Θανάση Αντωνίου

0

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Θανάση Αντωνίου, πατέρα του Αντώνη Αντωνίου, αντιπροέδρου της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965 εξέδωσαν τόσο η διοίκηση της εταιρείας, όσο και του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Τα μηνύματα αναφέρουν τα εξής: «Η Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 και σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός Οργανισμός, αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη τους, για τον χαμό του πατέρα του μετόχου και αντιπροέδρου Αντώνη Αντωνίου, Αθανάσιου Αντωνίου.

Νιώθουμε την ανάγκη να αποχαιρετήσουμε με τον ανάλογο σεβασμό έναν άριστο οικογενειάρχη, έναν επιτυχημένο επαγγελματία και έναν άνθρωπο, ο οποίος για πολλές δεκαετίες προσέφερε τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία, ενώ εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι, ότι πάντοτε ξεχώριζε για την προσφορά και την διακριτικότητα του. Ως ένας απλός φίλαθλος, κάθε Κυριακή, ήταν δίπλα μας, δίπλα στον Α.Ο.Κ. και με τη σεμνότητα που τον διέκρινε και την μεγάλη αγάπη του για την ομάδα, ζούσε με όλους εμάς την αγωνία για την κατάκτηση της νίκης. Εκτός από τη βαθύτατη θλίψη, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και το σίγουρο είναι, ότι θα τον θυμόμαστε για μία ζωή, αφού θα μας λείψει».

«Το διοικητικό συμβούλιο του Aθλητικού Ομίλου «Καβάλα» εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του αντιπροέδρου της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, Αντώνιου Αντωνίου, για τον θάνατο του πατέρα του, Αθανάσιου Αντωνίου. Ευχόμαστε, ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του με τους δικαίους και τους αγίους και να του χαρίσει τα αιώνια αγαθά Του. Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλη την οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.