Δύο νίκες και μία ήττα, στα τρία παιχνίδια που έδωσε έκαστη, ήταν ο απολογισμός για τις ομάδες 40+ και 50+ της Καβάλας, που συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα διαχρονικών καλαθοσφαιριστών, που διεξήχθη από την περασμένη Παρασκευή 26 έως την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 στην πόλη της Λάρισας. Με τον απολογισμό αυτό, μάλιστα, κατέλαβαν τη 2η θέση στις αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες, γεγονός που αποτελεί σημαντική διάκριση. Ωστόσο, το ζητούμενο για τα μέλη όλων των ομάδων που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα, ήταν να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα, να συναντήσουν παλιούς συμπαίκτες και αντιπάλους, αλλά φίλους πάνω απ’ όλα και να περάσουν ευχάριστα. Κι αυτός ο στόχος επιτεύχθηκε με το παραπάνω!

Να σημειώσουμε ότι την ομάδα 40+ της Καβάλας αποτελούσαν οι: Νίκος Πενταζίδης, Σάββας Φουρτούνας, Θωμάς Φουρτούνας, Ανδρέας Κοκορόγιαννης, Τέο Πορλίδης, Κώστας Γεωργιάδης, Παντελής Γεωργιάδης, Νίκος Γεωργιάδης, Χαράλαμπος Δαμιανίδης, Χρήστος Κελεμένης.

Την ομάδα 50+ της Καβάλας αποτελούσαν οι: Δημήτρης Αϊβαζίδης, Δημήτρης Γουργιώτης, Ανδρέας Στεφανίδης, Μάριος Βλάχος, Μάκης Χατζηαβραάμ, Γιώργος Στεφανίδης, Τάσος Σαββίδης, Στέλιος Σχοινάκης, Κώστας Λογοθέτης, Νίκος Βουδούρης, Ευριπίδης Καραδανάς.

Για την ιστορία, τα αποτελέσματα των ομάδων της Καβάλας στο πρωτάθλημα ήταν τα εξής:

Κατηγορία 40+

Καβάλα-Κομοτηνή 80-55, Καβάλα-Λάρισα 74-52, Καβάλα-Αθήνα 55-62

Κατηγορία 50+

Καβάλα-Λάρισα 50-47, Καβάλα-Αθήνα Β 64-53, Καβάλα-Αθήνα Α 52-66

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ