Οι δέκα Καβαλιώτες επίλεκτοι της Ε.Α.Σ. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

0

Ο Γιάννης Ηλιάδης, αθλητής του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» (φωτογραφία), είναι ένας από τους Καβαλιώτες και τις Καβαλιώτισσες που απαρτίζουν το κλιμάκιο των επίλεκτων της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων (Ε.Α.Σ.) Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Τα κλιμάκια αθλητών και αθλητριών ανά Ε.Α.Σ., θα αποτελέσουν την νέα δεξαμενή στην οποία θα στρέψει την προσοχή του ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., προκειμένου να παρακολουθείται η αγωνιστική τους εξέλιξη. Το κλιμάκιο θα είναι ανοιχτό για κάθε εξελίξιμο αθλητή και εξελίξιμη αθλήτρια, καθώς θα γίνεται επικαιροποίηση συνεχώς μετά από προτάσεις των σωματειακών προπονητών. Στόχος της Ομοσπονδίας, δεν είναι μόνο να μην χαθεί κανένας εξελίξιμος αθλητής, αλλά και μέσα από αυτή την διαδικασία να βελτιώνονται και οι σωματειακοί τεχνικοί.

Από τα σωματεία της Καβάλας επιλέχθηκαν ακόμα οι: Αναστασία Ιωσηφίδου, Πηνελόπη Λεβεντοπούλου, Γιώργος Βουλγάρογλου, Γιώργος Παπαδογιάννης, Κώστας Μαυρόπουλος, Δέσποινα-Νεφέλη Μποσμπότη του Ομίλου Κλασικού Αθλητισμού Καβάλας (Ο.Κ.Α.Κ.), Νίκη Κουτσουμάνη, Γιάννης Κουζλακίδης, Στυλιανή Χατζηραφαηλίδου του Ομίλου Κλασικού Αθλητισμού «Φίλιππος» (Ο.Κ.Α.Φ.).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.