Οι γονείς των μαθητών του 5ου δημοτικού σχολείου Καβάλας παρέδωσαν ένα καινούργιο γήπεδο καλαθοσφαίρισης!

0

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 5ου δημοτικού σχολείου και του 5ου νηπιαγωγείου Καβάλας παρέδωσε στο σχολείο ένα καινούριο δάπεδο στο γήπεδο καλαθοσφαίρισης. «Μετά από ένα και πλέον χρόνο και από πολλές δυσκολίες τεχνικής και οικονομικής φύσεως και με αφορμή το τελείωμα των εργασιών στον προαύλιο χώρο του σχολείου, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 5ου δημοτικού σχολείου και του 5ου νηπιαγωγείου Καβάλας θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτού του στόχου, που αρχικά φάνταζε απραγματοποίητος. Ευχαριστούμε: την ενιαία σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας και τον πρώην πρόεδρο, Κυριάκο Κελίδη, για την οικονομική ενίσχυση των 800€ για την αγορά μέρους των υλικών, τον Κυριάκο Σταυρίδη, αντιδήμαρχο ποιότητας ζωής του Δήμου Καβάλας, για τον καθαρισμό της αυλής μετά το πέρας των εργασιών, τον Ηλία Τσαγκαλίδη, προϊστάμενο Τμήματος συντήρησης οδών, κτιρίων και κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Καβάλας, για την πέδηση των μπασκετών, την αντικατάσταση των ταμπλό, την πολύτιμη βοήθεια και την άμεση ανταπόκρισή του σε ό,τι ζητήσαμε, τον Λεωνίδα Κοπαλίδη και την εταιρεία Hireshops, για την βοήθεια κατά την διαδικασία λείανσης του γηπέδου, τον Παύλο Αμανετίδη (πατέρα του σχολείου) για την διάνοιξη των θεμελίων των μπασκετών.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον πολιτικό μηχανικό, Αναγνώστη Παπουτσή και την εταιρεία «Στήριξη Ο.Ε.», για την τεχνική υποστήριξη και την προσωπική του εργασία. Χωρίς την βοήθεια του, σε συνεργασία με τον πρόεδρο του συλλόγου, Πέτρο Αμοιρίδη, το έργο αυτό δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί. Τέλος, να ευχαριστήσουμε τους γονείς και τα παιδιά του σχολείου, που είχαν την διάθεση να αφιερώσουν τον προσωπικό τους χρόνο κατά την διαδικασία διαγράμμισης και βαψίματος του γηπέδου κατά το τελευταίο στάδιο. Καλούμε όλους να συνδράμουν στο επόμενο έργο που θα υλοποιήσει ο σύλλογος μας. Όλοι μαζί, μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα, καθώς ο εθελοντισμός είναι η δύναμη της κοινωνίας», αναφέρει δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.