Απόλυτα επιτυχημένες ήταν οι ενημερωτικές ημερίδες, που πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Παγγαίου στις 10 και 11 Μαΐου 2018 από τον ΕΛ.Γ.Α., στο πλαίσιο δημοσιοποίησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020 και ειδικότερα του υπομέτρου 5.1 «Επενδύσεις σε προληπτικά μέτρα που σκοπεύουν στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων πιθανών φυσικών φαινομένων, δυσμενών καιρικών συνθηκών και καταστροφικών συμβάντων».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου: «Την ημερίδα προλόγισε η προϊσταμένη του υποκαταστήματος Καβάλας του ΕΛ.Γ.Α., Ζαφειρία Κατσικέρη και στη συνέχεια το λόγο έλαβε η Μαρία Διαμαντή, η οποία παρουσίασε, ως υπεύθυνη, το εν λόγω πρόγραμμα. Στο τέλος της παρουσίασης έγινε διαλογική συζήτηση και απαντήθηκαν ερωτήματα που έθεσαν οι παρευρισκόμενοι. Η μεγάλη προσέλευση καλλιεργητών και των άμεσα ενδιαφερομένων, επιβεβαίωσε στην πράξη το μεγάλο ενδιαφέρον στον τομέα της προστασίας της γεωργικής παραγωγής στον Δήμο Παγγαίου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του ΕΛ.Γ.Α. Καβάλας: 2510621900-12».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.