Η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και το Επιμελητήριο Καβάλας, διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με αντικείμενο τις αλλαγές που επιφέρει η οδηγία IDD στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Εισηγήτρια της εκδήλωσης είναι η Μυρτώ Χαμπάκη, Senior Manager, Risk Management Services CROWE SOL Consulting.

Στη διάρκεια της ημερίδας, οι συμμετέχοντες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές θα λάβουν σφαιρική ενημέρωση για τις απαιτήσεις της νέας οδηγίας, ενώ παράλληλα θα επιμορφωθούν για τις εξελίξεις στον κλάδο, αλλά και τις καταναλωτικές τάσεις σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Μεταξύ των άλλων, θα γίνει αναφορά στην ελληνική και ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά, στις καταναλωτικές τάσεις και τα ασφαλιστικά προϊόντα και βέβαια, στην οδηγία IDD και τι θα πρέπει να περιμένουν στην πράξη. Η ημερίδα αυτή, είναι η πρώτη μιας σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων, που θα διεξάγει για τα μέλη της η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Η ημερίδα θα γίνει το Σαββάτο 18 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10:30 στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων(Ο.Ε.Β.Ε.) Νομού Καβάλας. Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής: Γραμματεία Ο.Ε.Β.Ε.Κ.: 2510223323,κινητό τηλέφωνο: 6936159311, email: eadkavala@gmail.com.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.