Οι αστυνομικές εξορμήσεις του Σεπτεμβρίου 2015 στην Π.Α.Μ.-Θ.

0

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Ελληνικής Αστυνομίας για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, οι αστυνομικές υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, πραγματοποίησαν τον μήνα Σεπτέμβριο του 2015 ειδικές αστυνομικές εξορμήσεις με τη μορφή έκτακτων αστυνομικών επιχειρήσεων, με στόχο την πρόληψη – καταστολή εγκληματικών συμπεριφορών και την αντιμετώπιση προβλημάτων ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος. Πιο αναλυτικά:

Ελέγχθηκαν 4.947 άτομα και 3.397 οχήματα, προσήχθησαν 169 άτομα (121 ημεδαποί και 48 αλλοδαποί), διαπιστώθηκαν και βεβαιώθηκαν 645 παραβάσεις. Ειδικότερα: 607 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 26 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και 12 λοιπές παραβάσεις. Συνελήφθησαν 15 άτομα. Ειδικότερα: 5 άτομα για κλοπές – διαρρήξεις, 2 άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, 3 άτομα για καταδιωκτικά έγγραφα, 2 άτομα για παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων, 1 άτομο για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 2 άτομα για λοιπά αδικήματα. Κατασχέθηκαν: 44 φαρμακευτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.