Ο σύνδεσμος απόστρατων σωμάτων ασφαλείας Νομού Καβάλας πραγματοποίησε, από 16 έως και 25 Σεπτεμβρίου 2019, 10ήμερη εκδρομή, με τη συμμετοχή 113 μελών και φίλων, στην Καππαδοκία, το Ικόνιο, τη Σμύρνη, το Αϊβαλί κ.λπ. Το πρόγραμμα της εκδρομής ήταν το ακόλουθο:

1η ,2η ημέρα: ΚΑΒΑΛΑ-ΑΓΚΥΡΑ. Ξενάγηση, διανυκτέρευση στην Άγκυρα.

3η ημέρα: ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ-ΤΑΛΑΣ-ΠΡΟΚΟΠΙ. Ξενάγηση-δείπνο-διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΠΡΟΚΟΠΙ-ΚΟΡΑΜΑ-ΣΙΝΑΣΣΟΣ. Ξενάγηση στα αξιοθέατα και εκκλησίες που μετατράπηκαν σε τζαμιά.

5η ημέρα: ΜΑΛΑΚΟΠΗ-ΙΧΛΑΡΑ-ΚΑΡΒΑΛΗ-ΠΡΟΚΟΠΙ. Ξενάγηση στην υπόγεια πόλη της Μαλακοπής, το Ακσαράι, την Καρβάλη (επίσκεψη στον ιερό ναό Αγίου Γρηγορίου, που μετατράπηκε σε τζαμί), το βράδυ μετά το φαγητό διασκέδαση.

6η ημέρα: ΙΚΟΝΙΟ. Ξενάγηση στο μαυσωλείο του Μεβλανά και τον ιερό ναό Αρχάγγελου Μιχαήλ, που έκτισε η Αγία Ελένη το 327μ.Χ. Το βράδυ φαγητό και διασκέδαση.

7η ημέρα: ΙΚΟΝΙΟ-ΠΑΜΟΥΚΚΑΛΕ. Ξενάγηση στην αρχαία Ιεράπολη. Η πόλη δημιουργήθηκε από μία πηγή μεγάλης περιεκτικότητας σε διαλυμένο δικαρβονικό ασβέστιο. Το βράδυ διασκέδαση.

8η ημέρα: ΠΑΜΟΥΚΚΑΛΕ-ΕΦΕΣΟΣ-ΣΜΥΡΝΗ. Ξενάγηση στην Έφεσο. Φαγητό στο χωριό Κιρκιτζές, παλιό αμιγές ελληνικό χωριό και το απόγευμα άφιξη στη Σμύρνη. Το βράδυ βόλτα στην παραλία της πόλης.

9η ημέρα: ΣΜΥΡΝΗ. Ξενάγηση στα αξιοθέατα και στο Κορδελιό. Το βράδυ, μετά το φαγητό, βόλτα στην παραλία για ποτό και καφέ.

10η ημέρα: ΠΕΡΓΑΜΟΣ-ΑΪΒΑΛΙ-ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ-ΚΑΒΑΛΑ. Ξενάγηση, φαγητό στο Αϊβαλί και τα ξημερώματα επιστροφή στην Καβάλα.

Στην εκδρομή συμμετείχαν ο πρόεδρος του συνδέσμου, Ηλίας Κιοσσές, η αντιπρόεδρος, Ελένη Καραπάνου και η γραμματέας, Αλεξάνδρα Καρακλή-Καζανίδου. Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστούν θερμά τους εκδρομείς, για το υψηλό επίπεδο συνέπειας και πειθαρχίας που επέδειξαν στη διάρκεια της εκδρομής και το τουριστικό γραφείο STELLA’S TOURS” τον Θόδωρο, την Στέλλα και Άννα Δομουτζόγλου, για την  άψογη διοργάνωση της εκδρομής.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.