Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο υπουργός προστασίας του πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, παρουσία των δύο τοπικών αντιπροσώπων Ροδόπης στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α, πραγματοποίησε συνάντηση με τον υπουργό.

Στη συνάντηση, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, αναδείχθηκαν και αναλύθηκαν τα σοβαρότερα υπηρεσιακά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές Υπηρεσίες στην Περιφέρεια Α.Μ.-Θ., με προεξέχον ζήτημα την αντιμετώπιση και διαχείριση των μεταναστευτικών ροών στον Έβρο και στις λοιπές Διευθύνσεις Αστυνομίας της Περιφέρειας. Επιπλέον, τέθηκε το ζήτημα της κάλυψης των κενών οργανικών θέσεων, δίνοντας έμφαση στην παράλληλη ενίσχυση των Υπηρεσιών με βαθμοφόρους και αξιωματικούς. Συζητήθηκαν, ακόμα, ζητήματα αναφορικά με την αποτροπή της εξάπλωσης της πανδημίας του covid-19 και τις ενέργειες της διοίκησης για την προστασία του αστυνομικού προσωπικού σε όλα τα επίπεδα, με την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης να προτείνει την ενίσχυση των Τ.Δ.Α. Κομοτηνής και Διδυμοτείχου, τα οποία επίκειται να εκπαιδεύσουν μεγάλο αριθμό συνοριακών φυλάκων και δοκίμων αστυφυλάκων, με έναν επιπλέον ιατρό και νοσηλευτή. Ο υπουργός αφουγκράστηκε τα προβλήματα και δήλωσε αρωγός στα αιτήματα, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα ενσκήψει σε αυτά, μαζί με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., για την επίλυσή τους και τη βελτίωση της καθημερινότητας των αστυνομικών υπαλλήλων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.