• Εάν ισχύει αυτό που γράφτηκε, ότι η ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τα δρομολόγια προς τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, θα αλλάξει την ώρα άφιξης στο λιμάνι Καβάλας του δρομολογίου κάθε Σαββάτου, για να αποφεύγεται η κυκλοφοριακή συμφόρηση στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, είναι μία καλή είδηση.
  • Αν μπορεί η ναυτιλιακή εταιρεία να επανασχεδιάσει τα δρομολόγια, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο, ώστε να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του μεγάλου κυκλοφοριακού προβλήματος, είναι μία πρωτοβουλία που θα εκτιμηθεί δεόντως
  • Οι αναχωρήσεις και κυρίως οι αφίξεις των πλοίων, πρέπει να γίνονται τις ώρες που δεν υπάρχει αυξημένη κίνηση οχημάτων στην παραλία και στο κέντρο της Καβάλας, αφού πολλές φορές ζήσαμε σκηνές κυκλοφοριακού εμφράγματος και μπόλικης ταλαιπωρίας των οδηγών και των συνεπιβατών.
  • Ίσως είναι χρήσιμη μία συνάντηση του προέδρου του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας με τις διοικήσεις των ναυτιλιακών εταιρειών (κι αυτών που καλύπτουν τη γραμμή Καβάλας-Πρίνου), με σκοπό να συζητήσουν για το κυκλοφοριακό πρόβλημα λόγω της κίνησης στο λιμάνι.
  • Παράλληλα, βεβαίως, πρέπει να εφαρμοστούν κυκλοφοριακά μέτρα στο παραλιακό μέτωπο, προκειμένου να διευκολύνονται οι ταξιδιώτες με Ι.Χ. αυτοκίνητα, λεωφορεία και μοτοσυκλέτες, στην πρόσβαση προς την προβλήτα των αναχωρήσεων των πλοίων, καθώς και στη γρήγορη αποχώρηση από το λιμάνι μετά την αποβίβαση.
  • Ο «επτάστερος» έκανε (βαρυσήμαντη) δήλωση, για τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στο χώρο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ζήτησε, μάλιστα, την παραίτηση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένου, ενώ τόνισε: «Αποδείχτηκε, με τον χειρότερο τρόπο δυστυχώς, ποιοι και γιατί δεν με ήθελαν στην προεδρία της Ε.Π.Ο.».
  • Καρντάσι «επτάστερε», γίνε πρώτα πρόεδρος στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, για να «φτιάξεις» το τοπικό ποδόσφαιρο. Και μετά βάζεις υποψηφιότητα για πρόεδρος της Ε.Π.Ο., για να αλλάξεις το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Βαγγέλης Γραμμένος ήταν (επί σειρά ετών) πρόεδρος στην Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, ενώ εσύ έκανες καριέρα στην πολιτική. Ο Ευάγγελος είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, εσύ πόσα «ένσημα» κόλλησες στο χώρο αυτό;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.