Ξεκάθαρη η άρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας σε μνημονιακούς υποψήφιους

0

Είναι ένα μεγάλο ζήτημα αυτό που με μεγάλη ανησυχία συζητείται στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως στην Καβάλα, για το αν θα γίνει αποδεκτό ή όχι να συμμετάσχει ως υποψήφιος του κόμματος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές κάποιος μνημονιακός. Η ανησυχία κορυφώθηκε, με αφορμή τη συζήτηση που έγινε για την πιθανότητα συμμετοχής του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σάββα Εμινίδη στο ψηφοδέλτιο της Καβάλας, ενώ ακούστηκε και το όνομα του Κωστή Σιμιτσή. Η ανησυχία δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο του Σάββα Εμινίδη, γιατί οι μεν (του ΠΑΣΟΚ) ευχαρίστως τον δίνουν, ενώ οι δε (του ΣΥΡΙΖΑ) δεν θέλουν να το ακούσουν. Γίνεται κατανοητό, ότι ο ίδιος ή το περιβάλλον του, διοχετεύει τέτοιες πληροφορίες για να διερευνήσει την πιθανότητα να επανακάμψει στα βουλευτικά έδρανα.

Ξέρουμε, όμως, πως θα διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα, αν έστω σκεφτεί ο Αλέξης Τσίπρας να εμφανίσει τον Σάββα Εμινίδη στην Καβάλα ως υποψήφιο βουλευτή του κόμματός του. Το θέμα, ωστόσο, απασχολεί σοβαρά τον ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, για την περίπτωση που εμφανιστεί άλλος ενδιαφερόμενος, όπως, ίσως, ο Κωστής Σιμιτσής. Ήδη έχουν δηλώσει πως δεν πρόκειται να δεχθούν μνημονιακό υποψήφιο στην Καβάλα και ο Κωστής Σιμιτσής θεωρείται μνημονιακός, κυρίως για τις συνομιλίες που είχε με τον Φούχτελ και κείνο το αμίμητο που είχε πει, ότι «η Καβάλα, υπάγεται στην αρμοδιότητα του Γερμανικού Προξενείου της Θεσσαλονίκης».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.