Η Ελλάδα, παρά τον ισχυρισμό των κυβερνώντων περί επιστροφής στην κανονικότητα, δεν έχει βγει από την περίοδο των μνημονίων, όπως δήλωσε ο ευρωβουλευτής της «Λαϊκής Ενότητας», Νίκος Χουντής, ο οποίος επισκέφτηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 την Καβάλα. Μετά την άφιξή του στην πόλη συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη, Θόδωρο Μαρκόπουλο και στη συνέχεια μίλησε στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης. Βρισκόμαστε, είπε, σε προεκλογική περίοδο για τις ευρωεκλογές, ωστόσο το κλίμα είναι «τοξικό». «Δεν γίνεται συζήτηση επί της ουσίας και πολιτική αντιπαράθεση βάσει των προβλημάτων», σχολίασε και πρόσθεσε ότι ο στόχος της «Λαϊκής Ενότητας», ενόψει των ευρωεκλογών και πολύ περισσότερο των εθνικών εκλογών, είναι η συγκρότηση ενός ισχυρού αντιπολιτευτικού μετώπου, για την ανατροπή των φιλελεύθερων πολιτικών που έχουν κυριαρχήσει στην ευρωπαϊκή ήπειρο και ταλανίζουν τους λαούς. «Θεωρώ ότι είναι εφικτό να γίνει το μέτωπο αυτό, με τις πολιτικές δυνάμεις που είναι σταθερές και ανιδιοτελείς, όπως είναι η «Λαϊκή Ενότητα», σημείωσε, ενώ συμπλήρωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θέλουν να είναι πρώτοι μεταξύ των υποταγμένων πολιτικών δυνάμεων του τόπου! Ανέφερε, ακόμα, ότι η Ευρώπη βρίσκεται σε πολύπλευρη κρίση, γι’ αυτό παρατηρούνται μεγάλες κοινωνικές αναταραχές, όπως στη Γαλλία.

Ακολούθησαν διαδοχικές συναντήσεις με τους γεωργούς, τους κτηνοτρόφους του Νομού Καβάλας και με τους κατοίκους της Νέας Καρβάλης, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν από τη λειτουργία των χημικών βιομηχανιών στην περιοχή. Το βράδυ παραβρέθηκε σε πολιτική εκδήλωση στα παλιά Σφαγεία. Ο ευρωβουλευτής της «Λαϊκής Ενότητας» θα περιοδεύσει την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 στη Δράμα και στις Σέρρες.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.