Δυσαρεστημένος, γιατί δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στη συνάντηση των φορέων που πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα στο Επιμελητήριο Καβάλας, για το ζήτημα της λειτουργίας του εργοστασίου παραγωγής λιπασμάτων στη Νέα Καρβάλη, δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος έδωσε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 στα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Καβάλας.

Η ημέρα που επιλέχθηκε (σ.σ. Τρίτη) για τη συνάντηση, σχολίασε, είναι δύσκολη για τους εκπροσώπους στο Κοινοβούλιο, γι’ αυτό και απουσίασαν από τη συζήτηση. Ωστόσο, πρόσθεσε, συντάσσεται με το ψήφισμα που εκδόθηκε και με την επιθυμία όλων, να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της λιπασματοβιομηχανίας. Αναφέρθηκε, ακόμα, στις ενέργειες που έκανε από το έτος 2008 ως βουλευτής, είτε της πλειοψηφίας, είτε της μειοψηφίας, προκειμένου να αποφευχθεί το κλείσιμο του εργοστασίου. «Πάντα, οι τοπικοί άρχοντες «βάζουν πλάτη», για να παραμείνει ανοιχτή η λιπασματοβιομηχανία», σημείωσε και δήλωσε ότι ουδέποτε συμμετείχε και ούτε θα συμμετέχει σε πολιτικά και επιχειρηματικά παιχνίδια σε βάρος της πρώην Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων.

Σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα, ενόψει των «διπλών» εκλογών για την τοπική-περιφερειακή αυτοδιοίκηση και το ευρωκοινοβούλιο, είπε πως είναι η πρώτη ευκαιρία που δίνεται στους πολίτες, να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους απέναντι στην κυβέρνηση κι αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Επίσης, σχολίασε ότι παρατηρείται μία έξαρση στη βία και στην ανομία, με οργανωμένες «στρατιωτικές» επιθέσεις ακόμα και εναντίον των Σωμάτων Ασφαλείας που παρεμβαίνουν για την τήρηση της τάξης και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας. «Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο πολύ χειρότερο. Μεταλλασσόμαστε σε Δημοκρατίας της Κολομβίας! Κι αυτό γίνεται, με την εξωφρενική ανοχή της κυβέρνησης», ανέφερε χαρακτηριστικά.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.