Ο υπουργός εθνικής άμυνας και βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, συναντήθηκε, μέσω τηλεδιάσκεψης, με εκπροσώπους των εργαζομένων στο εργοστάσιο της «Ενεργειακής Αιγαίου Καβάλας Α.Ε.». Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, πραγματοποιήθηκε αναλυτική συζήτηση, για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, λόγω της πανδημίας του COVID-19 και της μεγάλης πτώσης των τιμών του αργού πετρελαίου και πώς αυτά επηρεάζουν την εξορυκτική και γενικότερα οικονομική δραστηριότητα της διαχειρίστριας εταιρίας Energean Oil & Gas.

Ο υπουργός κατέστησε ξεκάθαρο πως, οποιαδήποτε φήμη υπονοείται, ή διακινείται, για κλείσιμο του εργοστασίου είναι εντελώς αβάσιμη. Είναι σε εξέλιξη και πρόκειται να συνεχιστούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, επαφές με τους αρμόδιους υπουργούς και τους εκπροσώπους της εταιρίας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του εργοστασίου παραγωγής πετρελαίου και παράλληλα, ο υπουργός διατηρεί ανοιχτό το κανάλι επικοινωνίας με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, που εξέφρασαν την πρόθεσή τους να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, για να βρεθεί η βέλτιστη λύση, που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα και την προοπτική του εργοστασίου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.