Ν. Ξανθόπουλος: «Ο δήμαρχος Καβάλας συμφώνησε με τον κύριο Μηταράκη για 30 αργύρια;»

0

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συνεργασία για την Καβάλα» και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Καβάλας, Νίκος Ξανθόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πληροφορηθήκαμε από τον Τύπο και μέσω δελτίου Τύπου, για το ταξίδι που πραγματοποίησε ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, στην Αθήνα και τις επαφές που είχε. Προκύπτει, μεταξύ άλλων, πως ο δήμαρχος συναντήθηκε και με τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής. Την επόμενη ημέρα πληροφορηθήκαμε πως αντικείμενο των επαφών του, ήταν και ο επανασχεδιασμός της λειτουργίας της δομής φιλοξενίας στο στρατόπεδο «Ασημακοπούλου», με αντάλλαγμα την χρηματοδότηση έργου εκεί με το ποσό των 600.000,00 ευρώ. Ρωτώ τον δήμαρχο Καβάλας, Θεόδωρο Μουριάδη και την τοπική κοινωνία:

-Μετέφερε στον αρμόδιο υπουργό την θέση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας;

-Περνά από το μυαλό κανενός, πως ο δήμαρχος Καβάλας δρομόλογησε ότι συμφώνησε με τον κύριο Μηταράκη, για 30 αργύρια;

-Όσο η δομή φιλοξενίας παραμένει εκεί, είναι προς όφελος της ανάπτυξης της Καβάλας;

-Είναι ικανοποιημένοι οι κάτοικοι του Περιγιαλίου από τους χειρισμούς του κυρίου Μουριάδη;

-Αυτά τους υποσχόταν ο κύριος Μουριάδης προεκλογικά;

Κλείνοντας, υπενθυμίζω προς όλους ό,τι, η προηγούμενη κυβέρνηση και η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου, είναι πλέον παρελθόν και για τις επιλογές τους στα θέματα αυτά».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.