Η δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων του Δήμου Καβάλας, για το 2ο τρίμηνο του έτους 2021, διέψευσε τον φόβο του δημάρχου, Θόδωρου Μουριάδη, για πιθανό έλλειμμα και συγχρόνως δικαίωσε τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής του συνδυασμού «Συνεργασία για την Καβάλα», Νίκο Ξανθόπουλο, ο οποίος είχε καταθέσει την πρόταση, για μία γενναία μείωση στα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού του οικονομικού έτους 2021.

Στο δελτίο Τύπου που έστειλε αναφέρει τα ακόλουθα: «Απόλυτα δικαιωμένος είμαι, με την δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων του 2ου τριμήνου 2021 και την συζήτησή τους στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Από τα στοιχεία προκύπτει πως συγκριτικά με την περυσινή αντίστοιχη περίοδο, ο Δήμος Καβάλας εισπράττει επιπλέον 1.600.000 ευρώ. Θα έχουν το κουράγιο ο δήμαρχος, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοί του, Προμούσας, Παπαδόπουλος και Λεωνίδας Παπάς, οι εφημερίδες, τα ραδιόφωνα και τα τηλεοπτικά κανάλια, που με κατηγορούσαν με τρόπο σκαιότατο, χωρίς ποτέ να μου δώσουν την δυνατότητα να απαντήσω, να ζητήσουν συγγνώμη από τους Καβαλιώτες, επειδή τους χαράτσωναν αναιτιολόγητα το έτος 2020;

Θα απολογηθούν οι λιγόψυχοι της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου, που φοβούμενοι μην κεφαλαιοποιήσω τα οποιαδήποτε πολιτικά οφέλη, προτίμησαν να συνταχθούν με την φορομπηχτική πρόταση του κυρίου Μουριάδη; Είμαι βέβαιος ότι, οι Καβαλιώτες δεν θα ξεχάσουν αυτούς που μάχονται για τα συμφέροντά τους ανυστερόβουλα, χωρίς πολιτικάντικες τακτικές και έχουν ως στόχο τα δικά τους συμφέροντα και μόνο.

Επειδή δεν είναι του χαρακτήρα μου να αδικώ κανέναν, θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω ονομαστικά την Αναστασία Ιωσηφίδου, για το γεγονός πως είχε το σθένος να προσβάλλει την λανθασμένη, όπως αποδείχθηκε, απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην επιτροπή του άρθρου 152. Κλείνω, προειδοποιώντας τον δήμαρχο, Θεόδωρο Μουριάδη και τον αντιδήμαρχό του, Ιωάννη Προμούσα, πως θα έχω διαρκώς την προσοχή μου στραμμένη στην οικονομική τους διαχείριση, επειδή το επόμενο διάστημα θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, για να ρίξουν τα οικονομικά του Δήμου στα βράχια».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.