Ν. Ξανθόπουλος (δημοτικός σύμβουλος Δήμου Καβάλας): «Καθημερινές ιστορίες αυτοδιοικητικής «τρέλας»

0

Ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Συνεργασία για την Καβάλα», Νίκος Ξανθόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Γινόμαστε μάρτυρες καθημερινά της μεταχείρησης που έχει επιφυλάξει ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Τελευταία παραδείγματα ενδεικτικά και φυσικά όχι περιοριστκά: 1) Η κυνική ομολογία, πως με προσωπική του παρέμβση υπέστη «δημιουργική επεξεργασία» η απόφαση δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που αφορούσε το θέμα Βασίλη Βασιλικού, 2) σήμερα, Δευτέρα 22-02-2021 στις 09:50, λίγες μόνο ώρες πριν το δημοτικό συμβούλιο, στάλθηκε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εισήγηση χωρίς συγκεκριμένη πρόταση, με την οποία θα ζητηθεί από το δημοτικό συμβούλιο να υιοθετήσει πρόταση, επί νομοσχεδίου που συζητά η κυβέρνηση και αφορά τις ιαματικές πηγές, 3) είναι επίσης γνωστό ότι, μία εβδομάδα πριν τεθούν σε δημόσια διαβούλευση οι προτάσεις της κυβέρνησης για τις αλλαγές που δρομολογεί στην τοπική αυτοδιοίκηση, χωρίς καμία προηγούμενη προετοιμασία και μόνο μετά την πρωτοβουλία της προέδρου της τοπικής Κοινότητας, κυρίας Κόγια, θα ζητηθεί προσχηματικά από το δημοτικό συμβούλιο, η υιοθέτηση ψηφίσματος που θα αφορά τις τοπικές Κοινότητες μόνο.

Αποδεικνύεται πως, ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, με τις επιλογές του καθημερινά βαθαίνει την ανυποληψία στην οποία έχει οδηγήσει το δημοτικό συμβούλιο. Καταγγέλουμε τις επιλογές του, τις μεθοδεύσεις του, την απουσία οποιασδήποτε προσπάθειας αναβάθμισης της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και αυτοδιοίκησης τελικά, για την οποία υποτίθεται όλοι μας στοχεύουμε».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.