Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του «Κινήματος Αλλαγής» έστειλε το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Ανάμεσα στην αδιαφάνεια της Νέας Δημοκρατίας και την χυδαιότητα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., υπάρχει το αναγκαίο ανάχωμα σοβαρότητας και αξιοκρατίας, όπως διαχρονικά εκφράζεται από το «Κίνημα Αλλαγής». Για την Νέα Δημοκρατία τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων, είναι το μέσο για να επιτελέσουν τους ιδιοτελείς και σκοτεινούς σκοπούς τους, ενώ οι έννοιες της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης έχουν σβηστεί διαπαντός από το λεξιλόγιο τους. Από την άλλη, για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. το λειτούργημα του Τύπου και η συμβολή της ελευθεροτυπίας στο πολίτευμα της Δημοκρατίας, είναι αποτιμητά σε χρήμα. Κατά την προσφιλή τακτική του, αυτή του διχασμού και της διασποράς του μίσους, όσοι δημοσιογράφοι δεν ασπάζονται τον «Τσιπρο-Πολακισμό», είναι αργυρώνητοι και εξωνημένοι.

Για το «Κίνημα Αλλαγής», η επιλεκτική αλαλία της Νέας Δημοκρατίας στις συνεχείς ερωτήσεις για το που και με ποια κριτήρια δόθηκαν τα χρήματα για την προβολή του «Μένουμε Σπίτι» και το ανερμάτιστο τσουβάλιασμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αποτελούν συμπεριφορές μιας άλλης εποχής που πρέπει να καταπολεμηθούν οριστικά. Οι χιλιάδες δημοσιογράφοι και όλοι οι άνθρωποι του Τύπου, που εργάζονται σκληρά όλα αυτά τα χρόνια, κάτω από αντίξοες συνθήκες δικαιούνται μία «συγγνώμη» απ’ όσους τους εργαλειοποιούν με τόσο ανήθικο τρόπο. Τα αμείλικτα ερωτήματα για την κυβέρνηση παραμένουν και πρέπει να απαντηθούν χωρίς άλλη καθυστέρηση. Γιατί, άραγε, κρύβουν τα ποσά που έδωσαν στο κάθε Μέσο; Προφανώς φοβούνται ότι θα αποκαλυφθούν και θα εκτεθούν. Είναι ξεκάθαρο, πλέον, πως  το «κρυφτό» που παίζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι δείγμα ενοχής».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.