Στα δύσκολα απουσιάζουν οι γκρινιάρηδες της αντιπολίτευσης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ, προφανώς για να μπορούν στη συνέχεια να ασκούν κριτική κόντρα στην όποια απόφαση της πλειοψηφίας. Είναι γνωστό τώρα πιά ότι αποτελεί μόνιμη τακτική τους. Αλλά τώρα τους πήραμε χαμπάρι!!!

Κατά την προχθεσινή συνεδρίαση επικυρώθηκε η απόφαση να προχωρήσει η εκτέλεση της κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων του ΟΛΚ, αφού μέχρι τώρα όλα τα δικαστήρια δικαίωσαν την Δημωφέλεια. Υπήρξε πολύ νωρίς οριστική απόφαση, αλλά και η αναίρεση της απόφασης αποζημίωσης από τον Άρειο Πάγο απορρίφθηκε και έτσι η Δημωφέλεια εξέδωσε διαταγή πληρωμής. Ο ΟΛΚ, και για την διαταγή πληρωμής άσκησε ανακοπή και αίτηση αναστολής της απόφασης και η αίτηση απορρίφθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Καβάλας.

Η τελευταία ανακοπή που άσκησε ο ΟΛΚ, έχει προσδιοριστεί μέσα στον Νοέμβριο, αλλά η Πρόεδρος της Δημωφέλεια Αναστασία Ιωσηφίδου και το Δ.Σ., αποφάσισαν να μην περιμένουν την έκβαση και αυτής της απόφασης για την ανακοπή και ήδη η νομικός σύμβουλος της δημοτικής επιχείρησης πήρε επίσημα εντολή να προχωρήσει στην κατάσχεση.

Η Πρόεδρος δήλωσε, πως αν έλεγαν να περιμένουν την απόφαση του Νοεμβρίου, ίσως να χρειαστεί στη συνέχεια να πρέπει να περιμένουν να βγει η σχετική απόφαση τον … Νοέμβριου του 2026, εννοώντας τις αναβολές και τις καθυστερήσεις που πιθανόν να γίνουν στην έκδοση της απόφασης. Θεωρεί άλλωστε υποχρέωση και καθήκον της να προστατεύσει τα συμφέροντα της Δημωφέλειας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.