Από τη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας απεστάλη το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Με καθαρά συντεχνιακή λογική, ο αντιπρύτανης του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, κ. Μητρόπουλος, έδωσε βραβείο ευφυίας στον Γαβρόγλου, τον υπουργό που με το αναχρονιστικό «άσυλο», έχει μετατρέψει τα Πανεπιστήμια σε  hot spot ανομίας. Εκεί «παρασιτούν» το λαθρεμπόριο, η πορνεία, η διακίνηση ναρκωτικών και οι «προστάτες». Καταγγέλλει δε τη Ν.Δ., που προτεραιότητά της είναι η εκκαθάριση του «κόπρου του Αυγεία» από τα Α.Ε.Ι. ως πρώτο βήμα για την αναβάθμιση της δημόσιας παιδείας, ως ανώριμη, γιατί θέλει να εισαγάγει το θεσμό των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Αυτό, δηλαδή, που ισχύει σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες και ο «ευφυής» και «προοδευτικός» Γαβρόγλου (και αυτονόητα ο Τσίπρας) αρνείται!!!

Ελπίζουμε το «όραμα» του κ. Μητρόπουλου για το υπό ίδρυση πανεπιστήμιο στην πόλη μας, να μην περιλαμβάνει την παραπάνω εικόνα που παρουσιάζουν σήμερα τα δημόσια πανεπιστήμια. Ακόμα θα επιθυμούσαμε να αναλογισθεί και να απαντήσει στον εαυτό του ο κ. Μητρόπουλος, αν τα εύσημα «ευφυίας» στον υπουργό Παιδείας αφορούν και τη θέση του, ότι η αριστεία αποτελεί στίγμα και παράδειγμα προς αποφυγή και όχι αιτία για έπαινο και παράδειγμα προς μίμηση. Τονίζουμε, βέβαια, ότι ξεκάθαρα και αυτονόητα στηρίζουμε την προοπτική ανώτατης εκπαίδευσης στην Καβάλα, η οποία, όμως, πρέπει να στηρίζεται σε υγιείς βάσεις και όχι στα πρότυπα ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Γαβρόγλου, που μας οδηγούν στην υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.