Να πει καθαρά ο Μένανδρος Μαρινάκης ότι θα στηρίξει και πάλι τον Βαγγ. Τσομπανόπουλο

0

Ακούσαμε τις δηλώσεις του πρώην Δημάρχου Κεραμωτής και πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ Καβάλας Μένανδρου Μαρινάκη στο ραδιόφωνο «Seven new» αναφορικά με την πιθανότητα οργάνωσης νέας δημοτικής κίνησης, από νεοδημοκράτες που δεν θέλουν τον Σάββα Μιχαηλίδη για Δήμαρχο Νέστου. Είπε, ότι αυτές οι συζητήσεις γίνονται, αλλά σε επίπεδο καφενείου και ότι είναι αργά για να βγει κάποιος μπροστά και να στηριχθεί απ’ αυτούς. Θα θέλαμε ωστόσο, να ζητήσουμε από τον Μένανδρο Μαρινάκη και να είναι πιο ειλικρινής και να πει όλη την αλήθεια.

Είναι γνωστό, πως ο Μένανδρος Μαρινάκης αυτοπροβάλλεται ως ένας original νεοδημοκράτης και θα περίμενε κανείς να ακολουθεί την οποιαδήποτε επιλογή του κόμματός του, έστω κι αν αυτός δεν συμφωνεί με την επιλογή αυτή. Προφανώς, όμως, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, γιατί, ο Μένανδρος Μαρινάκης, μπορεί να μην τάχθηκε ανοιχτά και δημόσια από την αρχή υπέρ του Βαγγέλη Τσομπανόπουλου στις προηγούμενες εκλογές, αλλά την δεύτερη Κυριακή, έκανε πολύ μεγάλο αγώνα, πόρτα πόρτα, υπέρ του σημερινού Δημάρχου και εναντίον, βέβαια, του Σάββα Μιχαηλίδη.

Κι αυτό, γιατί δεν εκτίμησε το τι έκανε ο Σάββας Μιχαηλίδης γι αυτόν και θύμωσε επειδή δεν τον είχε προτείνει, επειδή δεν συγκέντρωσε την απαραίτητη πλειοψηφία για Συνήγορο του Δημότη. Έχοντας ο Μένανδρος Μαρινάκης μνήμες από την «Φιλελεύθερη Παρέμβαση», προσπάθησε να εφαρμόσει την ίδια τακτική σε μικρότερη κλίμακα, αλλά δεν τα κατάφερε. Άρα, λοιπόν, η ομάδα των νεοδημοκρατών που δεν θέλουν Δήμαρχο τον Σάββα Μιχαηλίδη, υπάρχει, εδώ και καιρό, μικρή μεν, αλλά υπάρχει. Απλώς δεν βρίσκουν να είναι κάποιος διατεθειμένος να βγει μπροστά και να διεκδικήσει δυναμικά την δημοτική αρχή στις εκλογές.

Αφού λοιπόν δεν τους «βγήκε» η προσπάθεια, κάποιοι απ’ αυτούς, προτιμούν να ψηφίσουν Τσομπανόπουλο, παρά Μιχαηλίδη.  Έτσι, συμπεραίνει, μιλώντας στο ραδιόφωνο, ότι ο Σάββας Μιχαηλίδης, δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα και θα στηριχθεί από το μεγαλύτερο κομμάτι της ΝΔ στον Νέστο. Εμείς να συμπεράνουμε, ότι ο Μένανδρος θα στηρίξει τον Βαγγέλη Τσομπανόπουλο;;;; Λέτε να μπει και στο ψηφοδέλτιό του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος;;; Όχι, όχι!!! Κανείς δεν τον θέλει, ούτε καν ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.