-Επειδή γίνεται μεγάλη συζήτηση για την ονοματοδοσία οδών, κτηρίων, πλατειών, αθλητικών εγκαταστάσεων κ.λπ., θέλω να προλάβω μία ακόμα μονομερή και προσωπική απόφαση του Θίοντορ, ο οποίος υποσχέθηκε στη διοίκηση του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας, να παραχωρήσει ένα χώρο στο ισόγειο του κτηρίου της Μεγάλης Λέσχης, για να στεγαστούν μέλη του συλλόγου.

-Θέλω να πιστεύω ότι, πριν ο Θίοντορ υλοποιήσει την υπόσχεση που έδωσε, να ζητήσει την έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου. Διότι, δεν υποσχέθηκε να παραχωρήσει χώρο σε δικό του ακίνητο, αλλά σε ακίνητο που δόθηκε για χρήση στον Δήμο Καβάλας.

-Όσον αφορά τον Σκακιστικό Όμιλο, η προσφορά του στην πόλη είναι μεγάλη. Κοινωνική και αθλητική. Το πρόβλημα στέγασης δεν λύθηκε και θεωρώ ότι πρέπει να γίνει μία συζήτηση μεταξύ των διοικούντων, της δημοτικής Αρχής και εκπροσώπων των υπόλοιπων παρατάξεων στο δημοτικό συμβούλιο.

-Για τέτοια ζητήματα, όπως είναι και οι ονοματοδοσίες, δεν μπορεί να αποφασίζει η δημοτική Αρχή ερήμην του ανώτερου οργάνου συλλογικών αποφάσεων του Δήμου, που είναι το δημοτικό συμβούλιο, όπως είπε ο Λουντοβίκ!

-Οι διοικούντες τον Σκακιστικό Όμιλο θέλουν έναν μόνιμο χώρο, που θα είναι εύκολα προσβάσιμος και σε «κεντρικό» σημείο στην πόλη. Η (προσωρινή) μεταφορά σε κτήριο στην οδό Κωνσταντίνου Τσολάκη, είπε ο πρόεδρος, Βασίλης Θεοδωρίδης, στοίχισε στον όμιλο σε «διαρροή» παιδιών.

-Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Σκακιστικού Ομίλου μπορεί να θέλουν την επιστροφή στην Μεγάλη Λέσχη, ο Θίοντορ μπορεί να υποσχέθηκε την παραχώρηση χώρου στο ισόγειο του κτηρίου, αλλά πρέπει να ακούσουμε και άλλες προτάσεις. Ίσως προκύψει από την συζήτηση μία καλύτερη ιδέα, η οποία θα ικανοποιεί τις ανάγκες του Σκακιστικού Ομίλου και θα έχει την έγκριση της πλειοψηφίας, ή όλων των δημοτικών παρατάξεων.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.