-Ένας-ένας, οι υποψήφιοι για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής έρχονται στην πόλη της Καβάλας. Θα συναντηθούν με πολιτικούς φίλους και θα προβάλλουν την υποψηφιότητα τους. Μεταξύ των υποψηφίων είναι και ο Παύλος Γερουλάνος. Όταν ήταν υπουργός (πολιτισμού), το 2011, η ομάδα ποδοσφαίρου της Καβάλας αποβλήθηκε από την Super League και τις υπόλοιπες κατηγορίες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και κινδύνεψε με διάλυση και αφανισμό από τον ποδοσφαιρικό χάρτη!

-Θέλω να πιστεύω, καρντάσια, ότι θα πρυτανεύσει η λογική και ο Παύλος Γερουλάνος, δεν θα τολμήσει να πατήσει το πόδι του στην Καβάλα. Θα είναι μεγάλη πρόκληση αν γίνει αυτό. Επίσης, οι Καβαλιώτες ψηφοφόροι του Κινήματος Αλλαγής, πρέπει να επιλέξουν άλλον υποψήφιο για πρόεδρο του Κινήματος και να «μαυρίσουν» τον Παυλάκη. Όπως «μαύρισε” την ψυχή των Καβαλιωτών το καλοκαίρι του 2011. Τα χρόνια που ακολούθησαν ήταν «Γολγοθάς» για τον Α.Ο.Κ., που έφτασε, πάλι, στην Super League 2.

-Από κει και πέρα, θα μου επιτρέψει ο Αχιλλέας Γερόπουλος, αναπληρωτής διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, να διαφωνήσω, καθέτως και οριζοντίως, με την απόφαση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης, να αναστείλει την λειτουργία Κέντρων Υγείας και περιφερειακών ιατρείων στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη, προκειμένου να ενισχυθούν τα δημόσια νοσοκομεία με γιατρούς.

-Πιστεύω, καρντάσι Αχιλλέα, ότι τώρα πρέπει να ενισχυθούν οι δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ώστε να γίνουν το «ανάχωμα» της πανδημίας και να μειωθούν οι εισαγωγές ασθενών στα νοσοκομεία. Διότι, αν «στηνόταν» το «ανάχωμα» αυτό εγκαίρως, θα είχαμε πολύ λιγότερες εισαγωγές ασθενών, άρα νοσηλείες και διασωληνώσεις. Έτσι, τα δημόσια νοσοκομεία δεν θα πιέζονταν, όπως πιέζονται σε κάθε κύμα της πανδημίας. Κακώς, επομένως, Αχιλλέα μου, η μάχη κατά της πανδημίας δίνεται ΜΟΝΟ στα δημόσια νοσοκομεία.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.